Verwacht: Mij zie je niet – Loes den Hollander

Mij zie je niet van Loes den HollanderJe hoort er af en toe over in het nieuws. Een leerling van de middelbare school heeft zich van het leven beroofd. Vaak ligt de oorzaak niet bij het kind zelf maar bij zijn omgeving. Pesten was nog nooit zo gemakkelijk als nu. Sinds bijna elk kind een eigen mobiele telefoon heeft, kan de jeugd ongestoord haar gang gaan. Zelfs de kinderen die het in het echte leven misschien niet hadden gedurfd, kunnen nu gemakkelijk meegaan met de echte pesters en vervelende berichten sturen. Loes den Hollander schreef er een thriller over. Een moeder van een slachtoffer neemt het recht in eigen hand. Wat zij heeft meegemaakt wenst ze ongetwijfeld niemand toe. Behalve dan misschien de mensen die actief betrokken waren bij het pesten of die er wat tegen hadden kunnen doen. Tenminste, ik vermoed dat het om die personen gaat. Om het zeker te weten, moet je Mij zie je niet lezen!

Uitgeverij De crime compagnie zegt over Mij zie je niet:

Je hoort het steeds vaker: puber pleegt zelfmoord ten gevolge van pesten. Je schrikt, je wordt boos, je vraagt je af hoe het mogelijk is dat niemand iets in de gaten had. Toch, als je goed nadenkt, weet je dat iemand iets opgemerkt moet hebben: een leraar, een studiebegeleider, een vertrouwenspersoon. Maar die geven nooit thuis, die verdoezelen hun verantwoordelijkheid met verbijsterde gezichten en bijna poëtische teksten vol medeleven voor de nabestaanden.

Ik ben een nabestaande, ik ben de moeder van een kind dat werd dood gepest. Ik weet sinds die dag hoe de hel eruitziet en ik heb besloten om een paar mensen dezelfde ervaring te gunnen.

Mij zie je niet – Loes den Hollander

  • Uitgeverij: De crime compagnie
  • Verwachte verschijningsdatum: 17 augustus 2018
  • Aantal pagina’s: 300
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789461093011
  • ISBN (ebook): onbekend

Plaats een reactie