Top 5 mooiste boeken – herfst 2017

De herfst van 2017 was goed voor veertien boeken waarvan ik er maar één goed genoeg vond voor vijf sterren. Maar gelukkig waren er ook nog heel veel die vier sterren verdienden en deze acht boeken zijn ook zeker boeken die ik met plezier gelezen heb. Vier boeken moesten het met drie sterren doen. En dan is er nog eentje over. Die heb ik geen sterren gegeven want dat was een dichtbundel. Daar heb ik totaal geen vergelijkingsmateriaal voor, dus dan is het lastig een oordeel te geven. Hier volgen mijn favoriete boeken van de herfst van 2017.

Top 5 herfst van 2017

Vallen van Jackie van Laren5. Vallen – Jackie van Laren
In de top 5 natuurlijk ook een boek voor als je je even lekker terug wil trekken met iets om blij van te worden. Ruig en lief tegelijk is dit verhaal. Een rockster die een zachte kant blijkt te hebben en een keurig meisje dat ook best wild kan zijn. Verlangen we daar allemaal niet wel eens stiekem een beetje naar?

 

Dagen van schaamte van Lieneke Dijkzeul4. Dagen van schaamte – Lieneke Dijkzeul
Lieneke Dijkzeul zorgt vaak dat haar slachtoffers helemaal niet zo zielig zijn, omdat ze eerder dader waren. Zo ook in dit boek. Alleen duurt het even voor je weet wat de hoofdpersoon misdaan heeft. En dat maakt het juist spannend.

 

De sekte van Mariette Lindstein3. De sekte – Mariette Lindstein
Dit boek maakt indruk omdat het op ware gebeurtenissen is gebaseerd. Het is fictie, maar de schrijfster heeft zelf lange tijd bij een sekte gezeten en weet dus waar ze het over heeft. En dat is soms te gruwelijk voor woorden.

 

De laatste roos van de zomer van Santa Montefiore2. De laatste roos van de zomer – Santa Montefiore
Het laatste deel uit een reeks van drie over drie vrouwen en hun leven rond kasteel Deverill. In het tweede deel waren er nog veel geheimen en vragen die bleven knagen. In dit derde deel wordt alles opgelost en kun je met een gerust hart afscheid nemen van de dames.

 

Gebroken van BA Paris1. Gebroken – B.A. Paris
Cass ziet tijdens een hevige onweersbui een auto langs de weg staan. Ze twijfelt even, maar rijdt dan verder. De volgende dag blijkt de inzittende dood te zijn. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen. Een boek om in één keer uit te lezen.

Plaats een reactie