Verwacht: Verras me – Sophie Kinsella

Verras me van Sophie KinsellaBij Sophie Kinsella denk je natuurlijk meteen aan de Shopaholic-boeken. En bij Shopaholic denk je aan humor en romantiek. Verras me is dan wel geen Shopaholic-boek, maar wel een Sophie Kinsella. Dus de kans is groot dat je verrast wordt met grappige gebeurtenissen en liefdevolle momenten. Een gelukkig getrouwd stel wil voorkomen dat ze in een sleur belanden. Een goed uitgangspunt, lijkt me. Maar kennelijk loopt hun manier om de pit er in te houden niet helemaal zoals bedoeld. Verras me verschijnt in februari 2018, dus je kunt de winter er lekker warm mee afsluiten!

Uitgeverij The house of books zegt over Verras me:

Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe. Om hun huwelijk fris en scherp te houden, besluiten ze elkaar te verrassen. Met sexy photoshoots, dates en onverwachte uitjes. Maar alles gaat mis. De verrassingen brengen meer aan het licht dan wenselijk. Met hilarische gevolgen.

Verras me – Sophie Kinsella

  • Oorspronkelijke titel: Surprise me
  • Uitgeverij: The house of books
  • Verwachte verschijningsdatum: 27 februari 2018
  • Aantal pagina’s: 384
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044353624
  • ISBN (ebook):9789044353631

Plaats een reactie