Verwacht: Meester van de passie – Sylvia Day (Georgian serie)

Meester van de passie van Sylvia DayEindelijk verschijnt dan in april 2017 het laatste deel van de Georgian-serie van Sylvia Day: Meester van de passie. Deze serie speelt zich af in de 18e eeuw en staat bol van de verleiding, romantiek en natuurlijk: passie. Steeds is er een man die de vrouw van zijn dromen wil veroveren. Zij laat zich echter niet zo gemakkelijk vangen. Hij zal alles in de strijd moeten gooien om haar voor zich te winnen.

De serie bestaat uit vier boeken die los van elkaar te lezen zouden moeten zijn. Het is echter wel zo dat bijfiguren uit eerdere boeken de hoofdrolspelers van de volgende worden. Daarom zal het toch leuker zijn de boeken op volgorde te lezen. Voor het geval je de eerdere boeken in deze Passieserie nog niet hebt gelezen, dit zijn ze:

Uitgever HarperCollins zegt het volgende over Meester van de passie:

Simon Quinn, net zo bedreven in zijn werk als in bed, voelt niks voor Lysette Rousseu, zijn kille en saaie oud-collega. Als hij haar jaren later weer ontmoet, lijkt ze een andere vrouw: ze is sexy, verleidelijk en doet niks anders dan flirten. Hij voelt zich intens aangetrokken tot deze zo bekende, maar toch ook zo onbekende vrouw. Wat is er gebeurd? En waarom heeft ze zo’n effect op hem?

Met een plot dat drieëntwintig jaar, drie landen, tientallen relaties en een paar verborgen identiteiten omspant, biedt deze roman gevaar, geheimen, bedrog, wraak, liefde en – uiteraard – passie.

De sensuele sfeer van Meester van de passie is perfect voor fans van een flinke portie zinderende passie en gevaarlijk spel.

Meester van de passie – Sylvia Day

  • Oorspronkelijke titel: Don’t tempt me
  • Uitgever: HarperCollins
  • Verschijningsdatum: 18 april 2017
  • Aantal pagina’s: 320
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789402715507
  • ISBN (ebook): 9789402751864

Plaats een reactie