Verwacht: Als de passie wint – Sylvia Day (Georgian serie)

Als de passie wint van Sylvia DayNa de populaire Crossfire-serie komt in 2016 de ‘Georgian’-serie van Sylvia Day in het Nederlands uit. Als eerste verschijnt in juni 2016 Als de passie wint. Hierin maken we kennis met Marcus Ashford. Zijn verloofde Elizabeth heeft hem laten zitten, maar hij laat het daar niet zomaar bij zitten. Later dit jaar en begin 2017 zullen nog drie delen volgen: Passie voor het spel, Passie achter een masker en Meester van de passie. Hoewel deze boeken als serie gebracht worden, zijn het wel op zichzelf staande verhalen. Oorspronkelijk verschenen deze boeken al in 2006-2008 maar voor zover ik heb kunnen vinden, waren ze er nog niet in Nederlandse vertaling.

Als de passie wint speelt in de 18e eeuw. Dat levert ongetwijfeld een heel ander boek vol passie op dan de boeken die in onze tijd spelen. Dat dit boek toch al lang geleden speelt, zal ervoor zorgen dat het niet meteen opvalt dat het al in 2006 is geschreven: de huidige tijd speelt toch geen rol. En zo kunnen we al vrij snel na de Crossfire-serie genieten van de volgende reeks van Sylvia Day!

Uitgeverij Harper Collins zegt over Als de passie wint:

Hij wil haar helpen… maar wil zij dat wel?

Hoewel zijn verloofde Elizabeth hem vier jaar geleden voor het altaar liet staan, is Marcus Ashford, Earl of Westfield, haar nooit vergeten. Als hij erachter komt dat ze inmiddels weduwe is en gevaar loopt, is Marcus vastbesloten haar te veroveren. Hij werpt zich op als haar beschermheer. Dat is immers de perfecte manier om te laten zien dat hij de enige juiste man voor haar is.

Sylvia Day creëert met ‘Als de passie wint’ een aantrekkingskracht die zijn weerga niet kent, tussen de onweerstaanbaar arrogante held en de enige vrouw die slim genoeg is om hem de baas te zijn.

‘Een stomende leeservaring die je verwoed de pagina’s om laat slaan.’ –
Glamour

Als de passie wint – Sylvia Day

  • Oorspronkelijke titel: Ask for it
  • Uitgeverij: Harper Collins
  • Verwachte verschijningsdatum: 21 juni 2016
  • Aantal pagina’s: 320
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789402710601
  • ISBN (ebook): 9789402751123

Plaats een reactie