Verwacht: Passie achter een masker – Sylvia Day (Georgian serie)

Passie achter een masker van Sylvia DayIn de jaren 2006-2008 schreef Sylvia Day haar Georgian reeks, een serie boeken die zich afspelen in de 18e eeuw. Twee daarvan zijn inmiddels verschenen in Nederland: Als de passie wint en Passie voor het spel. In november 2016 zal het derde deel verschijnen: Passie achter een masker. Deze serie is ook wel bekend als de Passieserie. Niet verwonderlijk, aangezien alle titels het woord ‘passie’ in de naam hebben.

De hoofdrolspelers, Colin en Amelia, kwamen we al tegen in het tweede boek. Toch zouden alle boeken als losstaande delen te lezen moeten zijn. Mijn ervaring met series is echter dat het leuker is bij de eerste te beginnen. Zeker in dit geval, als de personages al in een eerder boek voorkwamen, zou ik die volgorde gewoon aanhouden.

Na Passie achter een masker zal er nog een vierde deel volgen: Meester van de passie. Wanneer die in het Nederlands verschijnt, is nu nog niet bekend. Vermoedelijk zal dat in het voorjaar van 2017 worden. Wil je dus de hele serie compleet hebben voor je begint met lezen, dan moet je nog even geduld hebben!

Uitgever Harper Collins zegt over Passie achter een masker:

Hij draagt een masker… en hij achtervolgt haar. Hij staart haar aan zoals alleen Colin dat deed. Maar Colin is dood en Amelia denkt dat ze nooit meer zo zal huiveren van verlangen, nooit meer trillend zijn naam uit zal schreeuwen. In een maanverlichte tuin delen ze één kus. Geobsedeerd probeert Amelia te achterhalen wie deze onbekende is.

Passie achter een masker – Sylvia Day

  • Oorspronkelijke titel: A passion for him
  • Uitgever: Harper Collins
  • Verwachte verschijningsdatum: 15 november 2016
  • Aantal bladzijden: 320
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789402715101
  • ISBN (ebook): 9789402751420

Plaats een reactie