Verwacht: Het meisje uit Brooklyn – Guillaume Musso

Het meisje uit Brooklyn van Guillaume MussoIn de reeks ‘Het meisje…’ volgt na Het meisje in de trein, Het meisje op de weg, Het meisje op de foto en Het meisje met de onderrugtattoo deze keer een boek van een Franse bestsellerauteur: Het meisje uit Brooklyn van Guillaume Musso. Deze Fransman heeft enige tijd ijs verkocht in New York. Niet toevallig dus dat veel van zijn boeken zich (deels) in de Verenigde Staten afspelen. Het meisje uit Brooklyn vertelt het verhaal van twee geliefden vlak voor hun bruiloft. Zij heeft echter een geheim, dat het stel uit elkaar drijft. Krijgt hij nog de kans om het goed te maken? Je zou dit boek alleen al willen lezen om te weten te komen wat het vreselijke geheim is!

Uitgeverij A.W. Bruna zegt over Het meisje uit Brooklyn:

Ik herinner me het moment nog goed. We keken uit over zee, toen Anna me een vraag stelde.

‘Als ik iets vreselijks deed, zou je dan nog steeds van me houden?’

Wat zou jij gezegd hebben? Anna was de vrouw van mijn leven. Over drie weken gingen we trouwen. Natuurlijk hield ik van haar, wat ze ook op haar geweten zou hebben. Tenminste, dat dacht ik. Maar ze begon zenuwachtig in haar tas te rommelen en liet me een foto zien. ‘Dit komt door mij.’

Ik staarde naar haar geheim, verbijsterd, en wist dat onze levens voorgoed veranderd waren. Geschokt stond ik op en vertrok, zonder nog een woord te zeggen.

Toen ik terugkwam was Anna verdwenen. Sindsdien ben ik naar haar op zoek.

‘Ondraaglijke spanning! Als je dit boek openslaat leg je het niet meer weg voordat je weet wie het meisje uit Brooklyn werkelijk is. Bereid je voor op een paar slapeloze nachten…’ – METRO

‘Een thriller met een briljante plot. Opnieuw weet Musso de lezers te misleiden en te intrigeren.’ – LE PARISIEN

Geïnteresseerd? Bekijk dit boek bij bol.com:

Het meisje uit Brooklyn – Guillaume Musso

 • Oorspronkelijke titel: La fille de Brooklyn
 • Uitgeverij: A.W. Bruna
 • Verwachte verschijningsdatum: 2 mei 2017
 • Aantal pagina’s: 368
 • Verkrijgbaar als:
  • paperback (ISBN: 9789400508545)
  • ebook (ISBN: 9789044976236)
  • audioboek (ISBN: 9789046176238)

Plaats een reactie