Verwacht: Het meisje met de onderrugtattoo – Amy Schumer

Het meisje met de onderrugtattoo van Amy SchumerIn de serie ‘Het meisje in/op/met…’ komt in augustus 2016 Het meisje met de onderrugtattoo van Amy Schumer. Weer zo’n titel waarvan je spontaan nieuwsgierig wordt naar dit meisje. Uit de Nederlandse aanbiedingstekst wordt het niet helemaal duidelijk, maar op amazon.com lees ik dat het gaat om een verzameling essays. Ze worden beschreven als openhartig, grappig en zeer persoonlijk. Het meisje in de titel is in dit geval dus Amy Schumer zelf. Ze vertelt verhalen over haar jeugd, haar familie, relaties en seks. En dat doet ze op een manier waardoor je er flink om zou moeten kunnen lachen. Ik ben overigens wel benieuwd waar ze de titel vandaan heeft. Als de vrouw op de foto Amy zelf is, dan is er niet veel te zien van een onderrugtattoo…

Waar kunnen we Amy Schumer van kennen? Amy is standup comédienne, actrice, schrijfster en producer. Een behoorlijk bezig bijtje dus, dat ongetwijfeld voldoende meemaakt om een boek vol te schrijven. Ikzelf kende haar nog niet, dit boek trok mijn aandacht puur vanwege de titel. Waarmee maar weer bewezen is dat een goede titel heel belangrijk is!

Uitgeverij The House of Books zegt over Het meisje met de onderrugtattoo:

Zij is de leukste vrouw van Amerika. Misschien wel van de hele wereld. Ze houdt van provoceren, gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is niet bang om zichzelf belachelijk te maken. Deze openhartige memoir laat de lezer zowel huiveren als hardop lachen van herkenning. Amy kijkt terug op haar jeugd, haar rise to fame, de hechte band met haar zusje Kim en haar vastberadenheid om de wereld elke dag eerlijk en humorvol tegemoet te treden.

Het meisje met de onderrugtattoo – Amy Schumer

  • Oorspronkelijke titel: The girl with the lower back tattoo
  • Uitgever: The House of Books
  • Verwachte verschijningsdatum: 22 augustus 2016
  • Aantal bladzijden: 320
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044350630
  • ISBN (ebook): 9789044350647

Plaats een reactie