Verwacht: Eindspel – Isa Maron

Eindspel - de Noordzeemoorden deel 4 van Isa MaronIn november 2016 verschijnt het vierde en laatste deel van De Noordzeemoorden van Isa Maron. Dit boek heeft de toepasselijke titel Eindspel meegekregen. Eindelijk zullen we erachter komen wat er met de zus van Kyra is gebeurd en wat er nu eigenlijk aan de hand is met dat meisje in Engeland. Daarnaast worden we weer getrakteerd op nieuwe spannende gebeurtenissen. De Noordzeemoorden is een spannende serie boeken die je steeds achterlaten met het gevoel dat je zo snel mogelijk verder wilt lezen in het volgende deel.

In deel 1, Galgenveld, maakten we kennis met de scholier Kyra Slagter en haar ongewone belangstelling voor moordzaken. Daarnaast leerden we het verhaal kennen van haar verdwenen zus Sarina en ontmoetten we een onbekend meisje dat in Engeland opdook.

De twee laatstgenoemde verhaallijnen werden verder uitgewerkt in deel 2, IJskoud. Daarnaast verdwenen er allemaal kinderen. In deel 3, Ritueel, leverde de zoektocht naar Sarina steeds meer resultaten, maar ze is nog niet terecht. Ook werden er hoofden gevonden in de tuin van een villa. Natuurlijk kon Kyra het niet laten zich met het onderzoek te bemoeien.

Binnenkort verschijnt dus deel 4 en zullen we eindelijk de ontknoping meemaken. Tenminste, daar ga ik van uit want Eindspel is tenslotte het laatste deel.

Uitgeverij The House of Books zegt over Eindspel:

In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Mertens stort zich op de zaak, terwijl ze samen met haar collega Niels werkt aan een zaak waarbij er hoofden zijn gevonden in de tuin van de villa. Kyra Slagter vertrekt naar Londen, de seriemoordenaar die meer lijkt te weten van de verdwijning van haar zus wil praten. Ze komt steeds dichterbij, gevaarlijk dichtbij…

Eindspel – Isa Maron

  • Uitgeverij: The House of Books
  • Verwachte verschijningsdatum: 15 november 2016
  • Aantal bladzijden: 336
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044348583
  • ISBN (ebook): 9789044348590

Plaats een reactie