Verwacht: Wild – verlangen – Christina Lauren

Wild - verlangen deel 2 in de Wild-serie van Christina LaurenChristina Lauren is een schrijversduo bestaande uit twee jonge vrouwen: Christina Hobbs en Lauren Billings. Samen hebben ze al een hele reeks boeken op hun naam staan. Ze schrijven zowel voor Young Adults als voor volwassenen. In september verschijnt in Nederland een nieuw boek in de Wild-serie: Wild – verlangen. Eerder verscheen al Wild – vertrouwen. In november zal het derde deel, Wild – verbonden, verschijnen.

De drie boeken hebben hetzelfde onderwerp: drie vriendinnen die nog een keer losgaan voor ze verantwoordelijke, werkende vrouwen moeten worden. Tijdens een party-weekend besluiten ze alle drie te trouwen met een van de sexy mannen waarmee ze een wilde nacht beleefden. In elk van de Wild-boeken worden de verdere belevenissen van een van de vrouwen gevolgd.

In Wild – verlangen staat Harlow centraal. Haar huwelijk duurt niet lang. Maar de suggestie wordt gewekt dat dat misschien toch niet helemaal terecht is. Een interessant gegeven, trouwen met iemand die je één nacht kent. Ik ben benieuwd hoe dat verloopt!

Xander Uitgevers zegt over Wild – verlangen:

Een laatste weekend zonder verplichtingen, voordat het werkende leven begint, dat is de afspraak. Dansen tot in de vroege uurtjes, cocktails drinken in Las Vegas en vooral: proosten op hun vriendschap en het leven. Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt voor de vriendinnen, Mia, Harlow en Lola minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten zij een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden. In het tweede deel uit de reeks volgen we Harlow. Ondanks haar wilde nachten met Finn mag ze hem totaal niet… wat verklaart waarom hun huwelijk maar 12 uur duurde. Hij probeert haar in alle opzichten te domineren. Is Harlow even stug als Finn? Of is ze precies wat hij nodig heeft?

Update 24-09-2015: dit boek is inmiddels verschenen. Klik hier voor mijn recensie.

Wild – verlangen – Christina Lauren

  • Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.
  • Aantal bladzijden: onbekend
  • Verwachte verschijningsdatum: 19 september 2015
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789401604093
  • ISBN (ebook): 9789401604109
  • Prijs: € 15,00 (paperback), € 4,99 (ebook)

Plaats een reactie