Wild: Verlangen – Christina Lauren

Wild - verlangen deel 2 in de Wild-serie van Christina LaurenVerlangen is het tweede deel in de Wild-reeks van Christina Lauren. In Wild – Vertrouwen vierden Harlow, Mia en Lola hun afstuderen met een wild weekend in Las Vegas. Na een nacht feesten worden ze getrouwd wakker. Verlangen vertelt het verhaal van Harlow en Finn. Zij laten hun huwelijk meteen nietig verklaren, ze mogen elkaar niet eens. Toch komen ze elkaar weer tegen. Zullen ze zichzelf voldoende voor elkaar openstellen om elkaar echt te leren kennen?

Wild – Verlangen in het kort

Na het weekendje Las Vegas is Harlow Finn een keer gaan bezoeken in Canada. Daar hebben ze weer een dag wilde seks gehad. Toch vinden ze elkaar niet erg aardig. Het lijkt hier dan ook bij te blijven. Tot op een dag Finn in San Diego verschijnt, waar Harlow woont.

Eerst gaan Harlow en Finn op dezelfde voet verder als in Las Vegas: er is alleen maar seks en verder niets. Harlow gebruikt Finn om niet te hoeven denken aan de borstkanker die onlangs bij haar moeder is vastgesteld. Finn doet hetzelfde: zijn vissersbedrijf verkeert in zwaar weer. Finn is in Californië om te praten met een tv-producent die een show over hem en zijn vader en broers wil maken. Beiden zeggen niets over hun problemen.

Langzaam begint er meer te groeien tussen Finn en Harlow. Ze willen het echter niet aan elkaar toegeven, omdat ze elkaar nog steeds erg eigenwijs en koppig vinden. Dan neemt Finn Harlow in vertrouwen over de reden waarom hij in San Diego is. Zij wil meteen helpen, dat is nu eenmaal wat ze doet, dus ze verzint iets om het bedrijf te redden. Finn is daar echter niet van gediend. Dit zorgt voor een breuk in de opbloeiende relatie. Beide geliefden moeten nu hun trots opzij zetten om de liefde van hun leven niet te verliezen.

Mijn mening over Wild – Verlangen

Iets minder, maar veel heftigere, seks en meer verhaal. Dat is in het kort het verschil tussen Wild – Vertrouwen en Wild – Verlangen. Het hele ‘dronken-weekend-getrouwd-met-een-vreemdeling’ is een beetje op de achtergrond geraakt in dit boek. De vriendinnen van Harlow, Mia en Lola en hun (ex-) echtgenoten doen ook in dit boek weer mee. Ze hebben niet zo’n heel grote rol. Gelukkig wordt er wel iets gezegd over hoe het nu verder is gegaan met Mia en haar man Ansel.

Ik heb me prima vermaakt met dit boek. Het leest lekker weg en het leidt lekker af van de dagelijkse dingen. Ik vind Verlangen een leuker boek dan Vertrouwen, omdat er meer nadruk ligt op het verhaal dan op de onvermijdelijke bedscènes. Toch zou ik zeker Vertrouwen lezen voor je aan Verlangen begint, anders mis je te veel van de achtergrond. Slim gedaan van de dames Christina Lauren!

In Verlangen komen zowel Harlow als Finn aan het woord. Zo weet je alles van beide kanten en is daar geen verrassing meer te verwachten. Waar je nog wel over in spanning zit, is de vraag of en wanneer ze nu eindelijk een keer eerlijk tegen elkaar worden. Een beetje spanning hoort er wel bij in een boek, vind ik, dus gelukkig is daar aan voldaan.

Na Verlangen volgt nog één deel: Verbonden. Dat zal gaan over de laatste van de drie vriendinnen: Lola. Als dat boek uitkomt, ga ik het meteen lezen. Ik wil toch echt wel weten of en hoe Lola en haar Oliver uiteindelijk nog bij elkaar komen en hoe het Harlow en Finn verder vergaat!

3 sterren

Meer informatie over Wild – Verlangen

  • Oorspronkelijke titel: Dirty rowdy thing
  • Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.
  • Verschijningsdatum: september 2015
  • Aantal pagina’s: 215
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789401604093
  • ISBN (ebook): 9789401604109

Meer informatie over de auteurs vind je op de website van Christina Lauren!

Plaats een reactie