Wild: Vertrouwen – Christina Lauren

Wild - Vertrouwen van Christina LaurenDrie vriendinnen beleven na hun afstuderen een wild weekend in Las Vegas. Na een avond vol drank en plezier worden ze ’s morgens getrouwd wakker. Hoe nu verder? De serie Wild van Christina Lauren omvat drie boeken: Vertrouwen, Verlangen en Verbonden. Wild  Vertrouwen is het eerste deel. In de andere twee delen zullen de belevenissen van Harlow en Lola verder gevolgd worden.

Wild – Vertrouwen in het kort

Mia is pas afgestudeerd, net als haar vriendinnen Harlow en Lola. Om het te vieren gaan ze naar Las Vegas en daar gaan ze helemaal los. Ze ontmoeten er drie mannen en voor ze het weten zijn ze er alle drie mee getrouwd. Mia en haar kersverse Franse echtgenoot Ansel Guillaume besluiten het huwelijk niet meteen nietig te laten verklaren.

In een opwelling besluit Mia met Ansel mee naar Frankrijk te gaan. Zo hoopt ze nog even niet te hoeven denken aan het leven dat haar na de vakantie wacht: een door haar vader gekozen opleiding in een door haar vader gekozen stad.

Terwijl Mia in Parijs is, slaat de lust waarmee het huwelijk is begonnen, langzaam om in houden van. Maar dan ontdekt Mia dat ze niet alles van Ansel weet wat zou ze moeten weten. Daardoor komt ze voor een keuze te staan: kiest ze voor hem en Parijs, voor het door haar vader uitgestippelde pad of kiest ze toch voor zichzelf?

Mijn mening over Wild – Vertrouwen

Ik had niet heel hoge verwachtingen toen ik aan Wild – Vertrouwen begon. Ik ging het vooral lezen omdat ik aan het einde van mijn zomervakantie, met nog een paar zomerse dagen, iets ontspannends zocht. En daarvoor was het een goede keuze. Het boek speelt in de zomer, in zonnige en warme streken, dus het draagt zeker bij aan een zomers gevoel.

Ondanks dat het in Wild – Vertrouwen voor een groot deel draait om de bedscènes, zit er toch een aardig verhaal in het boek. Je ziet Mia gewoon groeien van een jong, verlegen meisje naar een zelfstandige vrouw die weet wat ze wil. Haar vriendinnen daarentegen veranderen niet. Ik ben benieuwd hoe dat dan in de volgende twee boeken gaat, als Harlow en Lola in het middelpunt staan.

Het hele boek is geschreven vanuit het perspectief van Mia. Zo voel je je al snel één met haar. Ansel blijft hier en daar een beetje raadselachtig en onbekend, net zoals het voor Mia moet zijn. Dat verhoogt voor mij het leesplezier: zijn verleden en bedoelingen worden niet verraden.

Bij boeken die door twee personen geschreven zijn, vraag ik me altijd af hoe ze dat doen. Schrijft de één een hoofdstuk en daarna de ander het volgende? Of herschrijft de één wat de ander eerst geschreven heeft? Ik weet niet hoe Christina Hobbs en Lauren Billings het doen, maar je merkt in ieder geval niet dat het door een schrijversduo is geschreven.

Alles bij elkaar vind ik het een goed leesbaar boek. De bedscènes kwamen op mij wel af en toe wat geforceerd over. Zodra Mia en Ansel elkaar zien, liggen ze meteen in bed. Daarom geef ik dit boek drie sterren. En ben ik benieuwd naar de verhalen van Harlow en Lola!

3 sterren

Meer informatie over Wild – Vertrouwen

  • Oorspronkelijke titel: Sweet filthy boy
  • Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.
  • Verschijningsdatum: juli 2015
  • Aantal pagina’s: 252
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789401604079
  • ISBN (ebook): 9789401604086

Meer informatie over de auteurs vind je op de website van Christina Lauren!

1 gedachte over “Wild: Vertrouwen – Christina Lauren”

  1. Goedemiddag, wild verlangen lijkt niet meer te koop in de winkels. Is er misschien mogelijkheid dag ik het boek 2e hands kan overnemen? Bedankt. Daniëlle

    Beantwoorden

Plaats een reactie