Verwacht: Dokter Tinus deel 1 – Christine Frasier

Dokter Tinus deel 1 van Christine FrasierWie kent hem niet, de briljante huisarts die totaal niet met mensen om kan gaan: dokter Tinus. Met zijn botte directheid en totale onvermogen zich in te leven in zijn patiënten weet hij steeds weer iedereen tegen zich te keren. Maar dat hij een goede arts is, ondanks zijn bloedfobie, maakt veel goed.

Inmiddels hebben we op televisie al bijna vijf seizoenen van deze dokter mogen genieten. Hoog tijd dus voor een boek! En dat verschijnt in november 2016: Dokter Tinus – van topchirurg naar plattelandsdokter. Dit boek bevat het verhaal van het eerste seizoen van Dokter Tinus. Die serie werd in 2012 uitgezonden, dus dat is al weer even geleden. Dit is dus een mooie gelegenheid om de gebeurtenissen weer terug te halen. Of als je de serie nog helemaal niet gezien hebt, of alleen het eerste seizoen niet, is het een leuke manier om kennis te maken met deze toch ietwat rare arts. Net als in de serie mag je ook in het boek veel humor verwachten. Echt iets voor de komende donkere dagen voor kerst dus, als iedereen wel wat vrolijkheid kan gebruiken!

Uitgever Z&K zegt over Dokter Tinus – deel 1:

Bezoek de gekste dokterspraktijk van Nederland!

De mislukte chirurg Martinus Elsenbosch moet het als huisarts zien te rooien op het platteland. Daar krijgt hij al snel een bijnaam: Dokter Tinus.

Maakt deze stijve, stugge Tinus een kans bij de knappe onderwijzeres Lisa? Hoe verloopt zijn vriendschap met de slungelige agent Ken? Hoelang handhaaft hij Kim, de brutaalste doktersassistente van het land? En luistert hij naar de wijze raad van zijn lievelingstante Jannie? Kortom: hoe overleeft de nurkse Martinus Elsenbosch het prachtige stadje Woerkum?

Leef mee met Dokter Tinus, die op televisie al jarenlang een miljoenpubliek trekt, in deze grappige, toegankelijke roman.
Dokter Tinus is geschreven met veel gevoel én veel gevoel voor humor.

Dokter Tinus deel 1 – Christine Frasier

  • Uitgeverij: Z&K
  • Verwachte verschijningsdatum: 18 november 2016
  • Aantal pagina’s: 192
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789401910088
  • ISBN (ebook): 9789401910095

Plaats een reactie