Verwacht: Mijn niet zo perfecte leven – Sophie Kinsella

Mijn niet zo perfecte leven van Sophie KinsellaSophie Kinsella is de vrouw achter de enorm populaire Shopaholic-serie, waarvan in maart 2016 het (tot dit moment) laatste deel verscheen: Shopaholic grijpt in. Naast deze serie, waarin we kunnen meegenieten met de belevenissen van shopaholic Becky, schrijft Kinsella ook losstaande boeken. In maart 2017 verschijnt er weer een: Mijn niet zo perfecte leven. Maar ja, wiens leven is wel perfect? Het zal dus ongetwijfeld weer een boek vol herkenbare, grappige en romantische gebeurtenissen worden.

Eerder las ik Hou je mond! Dat vond ik echt een boek om heerlijk mee te ontspannen, zoals een chicklit hoort te zijn. Ik las ook Shopaholic grijpt in. Omdat ik echter de hele voorgaande reeks niet had gelezen, vond ik dat wat minder. Mooi dus dat er nu weer een losstaand boek verschijnt!

Uitgeverij The house of books zegt over Mijn niet zo perfecte leven:

Cat Brenner heeft er genoeg van om een ‘nobody’ te zijn. Daarom gaat ze werken bij een trendy reclamebureau in Londen. Haar baas Demeter is een helse verschrikking, maar daar kan Cat wel tegen. Tot ze totaal onverwacht wordt ontslagen. Met al haar dromen in duigen gaat ze noodgedwongen terug naar het platteland van Somerset, waar haar vader een luxe biocamping is begonnen. Die wordt een geweldig succes. En wie is een van de eerste bezoekers? Cat zweert wraak.

Mijn niet zo perfecte leven – Sophie Kinsella

  • Oorspronkelijke titel: My not so perfect life
  • Uitgeverij: The house of books
  • Verwachte verschijningsdatum: 28 maart 2017
  • Aantal pagina’s: 320
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044348200
  • ISBN (ebook): 9789044348217

Plaats een reactie