Verwacht: Laat me nooit meer los – Maya Banks

Laat me nooit meer los, Overgave 1 van Maya BanksZoete overgave, zoete verleiding, stuk voor stuk zinderende liefdesromans van Maya Banks. In januari 2016 komt het eerste deel van de Overgave-trilogie uit: Laat me nooit meer los. Als ebook is dit boek al verschenen maar nu komt ook de paperback. In Laat me nooit meer los draait het om Josslyn. Ze had een goed huwelijk, maar nu ze weduwe is, gaat ze op zoek naar iets wat ze eerder niet had. Ze wil zich onderwerpen aan een dominante man. Dat doet me denken aan Passiespel van Isa Maron. Als ik de beschrijving zo lees, belooft dit weer een prikkelend, sexy verhaal te worden!

Heb je dit boek al gelezen? Van deel 2, Ik geef me over, is het ebook inmiddels ook al verschenen en ook het ebook van deel 3, Voor altijd van jou is al uit.

Uitgeverij De Boekerij zegt over Laat me nooit meer los:

Josslyn kent de ware liefde, en ze weet dat ze het niet nog eens zal vinden. Nu ze weduwe is, zoekt ze het enige wat haar echtgenoot haar niet kon geven: dominantie. Ze komt terecht in een exclusieve club voor mensen die toegeven aan hun geheimste fantasieën. De laatste die ze daar verwacht tegen te komen is een man die in de zwaarste tijd van haar leven een bron van troost en heimelijk verlangen is geweest: de beste vriend van haar man.

Dash heeft jarenlang geworsteld met zijn verliefdheid op de vrouw van zijn beste vriend. Hij wachtte geduldig, bood haar troost en steun toen ze rouwde, en hoopte in stilte dat hij haar ooit meer zou kunnen bieden. Als ze elkaar in de club tegenkomen, denkt Dash eerst dat Josslyn niet weet waar ze aan begint. Als eenmaal tot hem doordringt dat hun behoeften en verlangens perfect op elkaar aansluiten, wil hij nog maar één ding: de eerste en enige man zijn die op de juiste manier van haar houdt, en aan wie ze zich volledig onderwerpt.

Laat me nooit meer los – Maya Banks

  • Oorspronkelijke titel: Letting go
  • Uitgeverij: De Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 25 januari 2016
  • Aantal bladzijden: 280
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022574775
  • ISBN (ebook): 9789402305449

Plaats een reactie