Verwacht: De rekruut (Orphan X deel 3) – Gregg Hurwitz

De rekruut van Gregg HurwitzZit jij ook al zo lang te wachten om erachter te komen hoe het met Orphan X, ofwel Evan Smoak, gaat aflopen? Of hij eindelijk een leven zal krijgen waarin hij niet constant alert moet zijn op aanvallen van geheim agenten die bijna net zo sluw en moorddadig zijn als hij? In februari 2018 verschijnt het derde deel in de reeks over Orphan X van Gregg Hurwitz: De rekruut. In het eerste deel maakten we kennis met Evan Smoak, alias Orphan X, alias The Nowhere Man. Als ontsnapt geheim agent hielp hij mensen in nood. In het tweede deel, De nergensman, moest hij vooral zichzelf zien te helpen. In deel drie is Evan zijn leven nog steeds niet zeker.

Uitgeverij A.W. Bruna zegt in de aanbiedingsfolder over De rekruut:

Voormalig geheim agent Evan Smoak helpt als de ‘Nowhere Man’ iedereen die hulp nodig heeft en zich tot niemand anders kan wenden. Maar deze keer is degene die zijn hulp inroept een oude bekende: Jack Johns, de man die hem als kind uit een weeshuis wegplukte en hem opvoedde alsof hij zijn eigen zoon was. De man ook die Evan opleidde in het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma van geheim agenten.

In het diepste geheim is een team van huurmoordenaars bezig iedereen die bij het Orphan-project betrokken was uit de weg te ruimen. Ze zitten Jack op de hielen en Evan krijgt van zijn vroegere leermeester nog één allerlaatste opdracht: ga op zoek naar mijn laatste protegé en rekruut voor het Orphan-project en bescherm hem. Hierdoor komt Evan recht tegenover een oud-collega van hem te staan, Charles Van Sciver, die vastberaden is alle Orphans te doden. Helemaal boven aan die lijst staat… Orphan X.

De rekruut (Orphan X deel 3) – Gregg Hurwitz

 • Oorspronkelijke titel: Hellbent
 • Uitgeverij: A.W. Bruna
 • Verwachte verschijningsdatum: 6 februari 2018
 • Aantal pagina’s: 416
 • Verkrijgbaar als:
  • Paperback (ISBN: 9789400508835)
  • Ebook (ISBN: 9789044976373)
  • Audioboek (ISBN: 9789046171684)

Plaats een reactie