Verwacht: Breng me terug – B.A. Paris

Breng me terug van BA ParisToen ik de beschrijving van Breng me terug van B.A. Paris las, moest ik meteen denken aan Blinde drift van Belinda Bauer. In beide boeken bevinden zich meerdere personen in een auto waarna er één verdwijnt. Jaren later zorgt deze verdwijning nog steeds voor raadsels. Beide boeken verschijnen in juni. Zou het niet leuk zijn ze na elkaar te lezen en dan te kijken of er nog meer overeenkomsten zijn? Beide schrijfsters staan garant voor flink veel spanning in een prettig leesbare schrijfstijl. Van B.A. Paris las ik zowel Achter gesloten deuren als Gebroken. Beide boeken heb ik met vijf sterren gewaardeerd, dus ook van Breng me terug verwacht ik heel wat!

Uitgeverij Ambo|Anthos zegt over Breng me terug:

Breng me terug is de nieuwe thriller van bestsellerauteur B.A. Paris, bekend van Achter gesloten deuren en Gebroken. Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden. Twaalf jaar later is Finn verloofd en gelukkig – zijn verleden heeft hij achter zich gelaten. Tot hij op een middag thuiskomt van zijn werk en zijn verloofde op de bank ziet zitten. Ze houdt iets in haar handen, houdt het tegen het licht. Een object zonder enige waarde, behalve voor Finn en Layla. Is zijn eerste liefde teruggekeerd? Of speelt iemand een spel met hen? Breng me terug van B.A. Paris gaat over de impact van een verdwijning. En over het feit dat iedereen wel iets te verbergen heeft…

Breng me terug – B.A. Paris

 • Oorspronkelijke titel: Bring me back
 • Uitgeverij: Ambo|Anthos
 • Verwachte verschijningsdatum: 26 juni 2018
 • Aantal pagina’s: onbekend
 • Verkrijgbaar als:
  • Paperback (ISBN: 9789026342943)
  • Dwarsligger (ISBN: 9789049806507)
  • Ebook (ISBN: 9789026342950)

1 gedachte over “Verwacht: Breng me terug – B.A. Paris”

Plaats een reactie