Thrillerabonnement van A.W. Bruna

Thrillerabonnement van A.W. BrunaEerder schreef ik al eens over verschillende ebook-abonnementen, zoals Bookchoice en Bliyoo (heet nu Leeslounge). Met die diensten kun je ofwel maandelijks een aantal ebooks ontvangen ofwel onbeperkt lezen voor een vast bedrag. Voor papieren boeken was er echter nog niet zoiets. En liefhebbers van het goede oude papier zijn er nog volop dus daar moet wel een markt voor zijn, zou je denken. Uitgeverij A.W. Bruna heeft dat ingezien en iets nieuws bedacht: het thrillerabonnement.

Als je van thrillers houdt en je wilt als eerste de nieuwste boeken lezen, dan is dit thrillerabonnement misschien iets voor jou. Je krijgt dan vier keer per jaar een debuut van een buitenlandse thrillerschrijver. Het ligt al op je deurmat voor het boek in de winkel ligt, dus je leest het ook nog eens als eerste. Omdat het debuten betreft, zal het iedere keer weer een verrassing zijn wat je krijgt. Het abonnement kost € 60 per jaar. Omdat de meeste boeken direct na verschijnen zo’n € 20 kosten, is dit dus een koopje. Eigenlijk krijg je gewoon een boek gratis!

Klinkt het interessant? Dan kun je meer hierover lezen of gelijk een abonnement afsluiten op de website van A.W. Bruna. Heb je zo’n thrillerabonnement afgesloten? Dan ben ik benieuwd hoe het bevalt, dus laat dan vooral een reactie achter onder dit artikel!

Plaats een reactie