Verwacht: Zonder jou – Chantal en Priscilla van Gastel

Zonder jou van Priscilla en Chantal van GastelChantal van Gastel is natuurlijk bekend van haar chicklits. Ze schreef onder andere de populaire boeken Ik wist het en de Zwaar!-serie. Dankzij een idee van haar zus Priscilla is ze nu een andere kant op gegaan. De twee zussen schreven samen de psychologische thriller Zonder jou. Nog steeds speelt de liefde een rol, maar nu draait het niet meer om een jonge, zelfstandige vrouw die de prins op het witte paard moet zien te veroveren, maar komt er meer bij kijken. Valerie heeft de man van haar dromen al, maar moet hem zien te houden. Hij staat op het punt te vertrekken omdat hij zijn zoon niet meer aankan. En dan moet Valerie het in haar eentje zien te redden.

Dit zal een heel ander boek zijn dan we van Chantal van Gastel gewend zijn, maar het is dan ook een samenwerkingsverband van Priscilla met Chantal. Als schrijftalent erfelijk is, dan zal het met Zonder jou zeker goed zitten!

Uitgeverij HarperCollins zegt over Zonder jou:

Wat doe je als je kind een steeds groter gevaar vormt voor zichzelf én anderen? En hoe ver kun je gaan om hem te beschermen?

Valerie staat op een keerpunt. Voor de tweede keer in haar leven. En beide keren werd ze hiertoe gebracht door haar grote liefde Oscar. De eerste keer was jaren geleden, toen ze haar voorspelbare leven inruilde voor een vrijgevochten bestaan met hem.

De tweede keer is nu, nu hij op het punt staat haar en hun zoon Mick te verlaten. Niet omdat hun liefde voorbij is, maar omdat Mick lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis die zo ontwrichtend is dat Oscar het niet meer kan verdragen. Plots staat Valerie er alleen voor. Terwijl het gedrag van Mick angstaanjagend uit de hand loopt, probeert Valerie uit alle macht zichzelf en haar kind te beschermen. Maar hoe doe je dat, als het grootste gevaar van hemzelf afkomstig is?

Zonder jou – Chantal en Priscilla van Gastel

  • Uitgever: HarperCollins
  • Verwachte verschijningsdatum: 20 september 2016
  • Aantal bladzijden: 384
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789402715903
  • ISBN (ebook): 9789402751437

Plaats een reactie