Verwacht: Yoga Girl 2 Wachten op de ware – Audrey Carlan

Yoga Girl 2 Wachten op de ware van Audrey CarlanNa Yoga Girl 1: Lessen in de liefde is het in januari 2018 tijd voor deel twee in de Yoga Girl-reeks van Audrey Carlan: Wachten op de ware. Dit verhaal staat los van het eerste deel dus je kunt hem ook gewoon gaan lezen als je het eerste deel niet hebt gelezen. Heb je ook de reeks Calendar Girl gelezen? Zoals de naam al doet vermoeden bestond die reeks uit twaalf delen, voor elke maand eentje. Hoeveel delen van Yoga Girl er zullen komen, is nog niet duidelijk, maar volgens de website van Audrey Carlan worden het er in ieder geval vijf. Er zal in de toekomst dus nog meer te smullen zijn!

Uitgeverij Boekerij zegt over Yoga Girl 2: Wachten op de ware:

Yoga Girl, de nieuwe serie van Audrey Carlan: net zo verslavend als Calendar Girl!

Voor lezers van Maya Banks, Jessica Clare, Jennifer Probst, E.L. James, Sylvia Day…

Amber St. James heeft een duidelijk doel voor ogen: de beste student Geneeskunde van haar jaar zijn, en daarna dokter worden. Op haar tweeëntwintigste heeft ze nog nooit gezoend of een date gehad, en daar houdt ze zich ook totaal niet mee bezig. Maar voor haar studie moét ze zich wel verdiepen in de menselijke seksualiteit; een vooruitzicht waar ze zich bij voorbaat geen raad mee weet.

Dash Alexander is gespecialiseerd in tantrische yoga, de meest intieme, sensuele vorm van yoga die er is. Zijn vrouwelijke leerlingen vallen zonder uitzondering voor zijn unieke stijl van lesgeven, zijn rustige karakter en zijn fantastische lichaam. Wanneer hij hoort van Ambers probleem biedt hij aan haar te helpen, als zij hem in ruil daarvoor assisteert bij zijn tantralessen. Geestelijk voelen ze al snel een klik met elkaar, maar lichamelijk valt er bij Amber meer te overwinnen dan een beetje verlegenheid…

Yoga Girl 2: Wachten op de ware – Audrey Carlan

  • Oorspronkelijke titel: Lotus House 2: sacred serenity
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 9 januari 2018
  • Aantal pagina’s: 336
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022581933
  • ISBN (ebook): 9789402309744

Plaats een reactie