Verwacht: Yoga Girl 1 Lessen in de liefde – Audrey Carlan

Yoga Girl 1 Lessen in de liefde van Audrey CarlanHeb jij de serie Calendar Girl van Audrey Carlan gelezen? En heb je ervan genoten? Dan is er goed nieuws: er is een nieuwe serie in aantocht. Deze keer ligt de focus op yoga en de serie heet dan ook Yoga Girl. Het eerste deel, Lessen in de liefde, verschijnt in oktober 2017. Hoeveel delen er gaan komen, heb ik nog nergens kunnen vinden. Op de website van Audrey Carlan worden nu vijf boeken vermeld, dus we kunnen weer een tijdje vooruit!

Uitgeverij Boekerij zegt over Yoga Girl 1: Lessen in de liefde:

Yoga Girl, de nieuwe serie van Audrey Carlan: net zo verslavend als Calendar Girl!

Voor lezers van Maya Banks, Jessica Clare, Jennifer Probst, E.L. James, Sylvia Day

Yoga-instructeur Genevieve Harper is een blonde schoonheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Na een tragisch ongeval waarbij haar ouders omkwamen, doet ze haar uiterste best om haar broertje en zusje op te vangen, groot te brengen en geld voor hen te verdienen. Ze is vierentwintig, maar de liefde moet nog maar even wachten, want tijd voor mannen heeft ze niet.

Trent Fox staat bekend als een player, zowel op het basketbalveld als daarbuiten. Helaas dreigt zijn carrière als topsporter in gevaar te komen door een blessure. Hij hoopt dat yoga hem kan helpen en meldt zich aan bij yogacentrum Lotus House. Daar ontmoet hij een kleine blondine met prachtige donkere ogen, volle rondingen en lippen gemaakt om te zoenen. Hij weet haar te strikken voor dagelijkse privélessen, maar hoe sensueel hot yoga ook kan zijn, ze blijft professioneel… Of is dat maar schijn?

Yoga Girl 1: Lessen in de liefde – Audrey Carlan

  • Oorspronkelijke titel: Lotus House 1: resisting roots
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 3 oktober 2017
  • Aantal pagina’s: 336
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022580950
  • ISBN (ebook): 9789402309195

Plaats een reactie