Verwacht: Verborgen – Karin Slaughter

Zoek je een recensie van dit boek? Klik dan hier!
Verborgen van Karin SlaughterDe fans van Karin Slaughter weten het: elk jaar in de zomer komt er een nieuw boek. Zo ook in 2016. Er was al bekend dat het weer een boek met Will Trent zou zijn. Nu is er meer bekend: de Engelse titel zal zijn “The kept woman” en in het Nederlands gaat het boek “Verborgen” heten. Ook komt Sara Linton weer terug. Het boek komt in Engeland in juli 2016 uit. Net als in 2015 hoeven we in Nederland minder geduld te hebben: hier verschijnt Verborgen al op 14 juni 2016.

Om alvast in de stemming te komen, volgt hier de beschrijving van het boek volgens uitgever Harper Collins:

Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk slachtoffer, is meegenomen… om vervolgens spoorloos te verdwijnen.

Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler – een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd, en die een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken.

Voor Will – en voor patholoog-anatoom Sara Linton – wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden… de gevolgen zullen zijn leven overhoop halen en ook dat van zijn dierbaren, zijn collega’s en de mensen op wie hij jacht maakt.

Verborgen is de ongekend spannende terugkeer van de Queen of Crime naar
haar populairste serie, met Will Trent in de hoofdrol.

Verborgen – Karin Slaughter

  • Oorspronkelijke titel: The kept woman
  • Uitgeverij: Harper Collins
  • Verwachte verschijningsdatum: 14 juni 2016
  • Aantal pagina’s: 496
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789402713800
  • ISBN (ebook): 9789402751284

Plaats een reactie