Verwacht: Tussen de haaien – Nele Neuhaus

Tussen de haaien van Nele NeuhausTussen de haaien is een van de eerste boeken van Nele Neuhaus. Als ik het goed heb, is het zelfs haar eerste thriller. De boeken over Pia Kirchhoff en Oliver von Bodenstein zijn inmiddels wel vrij bekend. Veel personages, veel geweld, maar ook veel goede uitkomsten. Tussen de haaien lijkt een heel ander boek. Het speelt bijvoorbeeld niet in Duitsland. Hoe het zit met de personages wordt niet helemaal duidelijk uit de beschrijving. Op het eerste gezicht lijkt het niet alsof ook hier een wirwar van relaties tussen mensen voorkomt. Maar om dat zeker te weten, moet je het boek lezen. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar dit boek en dan vooral naar de overeenkomsten met het latere werk van Neuhaus. Tussen de haaien verschijnt begin september 2018.

Uitgeverij Q zegt over Tussen de haaien:

Alex Sontheim is ambitieus, briljant en mooi – ze is een rijzende ster op Wall Street. Wanneer een van de meest prestigieuze banken haar een baan aanbiedt, twijfelt ze geen moment.

Ze laat zich helemaal meeslepen in de glitter en glamour, en weigert in eerste instantie te zien dat er duistere dingen schuilgaan achter de keurige façade van het bedrijf. Dan doet ze een gruwelijke ontdekking die haar en iedereen in haar omgeving in gevaar brengt. Om weg te komen uit deze gevaarlijke situatie zal ze alles op het spel moeten zetten: haar baan, haar reputatie… en haar leven.

Tussen de haaien – Nele Neuhaus

  • Oorspronkelijke titel: Unter Haien
  • Uitgeverij: Q
  • Verwachte verschijningsdatum: 4 september 2018
  • Aantal pagina’s: 624
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN (paperback): 9789021412184

Plaats een reactie