Verwacht: Tijdbom – Joelle Charbonneau

Tijdbom van Joelle CharbonneauJoelle Charbonneau is onder andere bekend van de Test-trilogie en Aan het hof van Eden. Dat laatste is een Young Adult boek met een flinke dosis fantasy. Ik vond dat een mooie combinatie en heb erg van dat boek genoten. De twee helften van een tweeling moesten het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie de macht over hun koninkrijk zou krijgen. Tijdbom is een boek dat meer in de werkelijke wereld speelt. Dat maakt het onderwerp niet minder heftig. Zes jongeren komen in een noodsituatie terecht als er een bom ontploft op hun school. Alsof dat nog niet erg genoeg is, lijkt het niet bij de ene bom te blijven. Tijdbom van Joelle Charobonneau verschijnt midden november 2018.

Uitgeverij Karakter zegt over Tijdbom:

Tijdbom wordt vanuit verschillende perspectieven verteld en laat de lezer tot op het laatste moment raden naar wie de dader zou kunnen zijn – en wat de reden is van zo’n drastische daad. Een explosieve, emotionele thriller van bestsellerauteur Joelle Charbonneau.

Een groepje leerlingen dat vastzit op hun school nadat er een bom is ontploft, moet alles op alles zetten om te overleven én erachter komen wie van hen deze aanslag heeft gepleegd in deze confronterende nieuwe thriller van de auteur van De Test-trilogie.

Diana, Frankie, Tad, Cas, Z en Rashid verschillen als dag en nacht. Maar deze verschillen doen er niets meer toe nu ze samen in deze lastige en vooral beangstigende situatie beland zijn. Wanneer ze er via de radio achter komen dat de aanslagpleger zich mogelijk nog steeds in het schoolgebouw bevindt, moeten ze snel beslissen of ze zich tegen elkaar keren of samen proberen het er levend vanaf te brengen, terwijl er nog meer bommen ontploffen. Het fragiele bondgenootschap komt onder zware druk te staan en dreigt te verpulveren.

Tijdbom – Joelle Charbonneau

  • Oorspronkelijke titel: Time bomb
  • Uitgeverij: Karakter Uitgevers
  • Verwachte verschijningsdatum: 15 november 2018
  • Aantal pagina’s: 368
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN (paperback): 9789045217017

Plaats een reactie