Verwacht: Speel met vuur – Tess Gerritsen

Speel met vuur van Tess GerritsenHeb je het geschenk van de Maand van het Spannende Boek van 2014, Incendio van Tess Gerritsen, gemist? Geen nood, in december 2015 verschijnt Speel met vuur van Tess Gerritsen. Toen ik de omschrijving van dit boek las, moest ik meteen aan Incendio denken. Het lijkt me zelfs gewoon hetzelfde verhaal. Alleen dan verteld in 256 pagina’s in plaats van 95. En ik vind dat verhaal die lengte ook wel waard.

Ik vond Incendio een erg mooi, spannend boekje. Alleen het einde kwam heel snel en onverwacht. Daarom lijkt me dat hetzelfde verhaal, maar dan verder uitgewerkt, een geweldig boek moet opleveren. Omdat ik Incendio al heb gelezen en dus de afloop al ken, zal ik niet ook Speel met vuur gaan lezen. Ik wacht eerst de eerste recensies af, om te zien of het verhaal echt hetzelfde is. Maar heb je Incendio niet gelezen, dan zou ik je dit boek zeker nu al aanraden!

Update: dit boek is inmiddels verschenen. Lees hier mijn recensie!

Uitgeverij The House of Books zegt over Speel met vuur:

Julia Ansdell raakt in de greep van de Incendiowals, een merkwaardig muziekstuk dat ze bij toeval ontdekt in een antiekwinkeltje in Rome. Als Julia de wals thuis in Boston voor de eerste keer speelt, heeft de muziek een onverklaarbaar angstaanjagend effect op haar dochtertje; ze lijkt wel behekst. Vastbesloten de oorsprong en het geheim van het muziekstuk te ontrafelen reist Julia naar Venetië. Daar raakt ze verstrikt in de webben van een oppermachtige familie die ver zal gaan om Julia in haar zoektocht tegen te werken. Heel ver…

Speel met vuur – Tess Gerritsen

  • Oorspronkelijke titel: Playing with fire
  • Uitgeverij: The House of Books
  • Aantal bladzijden: 256
  • Verwachte verschijningsdatum: 3 december 2015
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044349115
  • ISBN (ebook): 9789044349122

Plaats een reactie