Verwacht: Nog lang en gelukkig – Cathy Kelly

Nog lang en gelukkig van Cathy KellyJe hoeft de beschrijving bij dit boek niet te lezen om te weten waar het over gaat: Nog lang en gelukkig van Cathy Kelly gaat over het huwelijk en de problemen die zich kunnen voordoen. Drie vrouwen hebben elk hun eigen zorgen. Eentje is pas getrouwd en zoekt haar plaats in haar nieuwe familie. Een andere maakt zich zorgen om haar toekomst en de laatste is door haar aanstaande in de steek gelaten. De vraag is dus of het echt ‘nog lang en gelukkig’ zal worden. Na het lezen van een eerder boek van Cathy Kelly (Tussen zussen) vermoed ik echter dat het allemaal wel goed zal komen en dat dit weer een fijn romantisch boek zal zijn.

Uitgeverij Boekerij zegt over Nog lang en gelukkig:

Een prachtige roman over een heel herkenbaar probleem: hoe vind je je plaats in een andere familie?

Bess wil iedereen laten zien hoe gelukkig ze is in haar kersverse huwelijk, en daarom wil ze een groot feest geven. Ze stort zich vol overgave op de plannen, maar op de achtergrond beginnen zich scheuren te vertonen. Waarom is deel worden van een familie zo moeilijk?

Jojo, Bess’ stiefdochter, wil een punt maken. Bess is niet haar moeder en zal ook nooit de vrouw vervangen die ze nu al twee jaar lang elke dag mist. En zal ze ooit de kans krijgen om zelf moeder te worden?

Cari, Jojo’s nicht, is een echte carrièrevrouw die nergens bang voor is – behalve om de man onder ogen te komen die haar voor het altaar in de steek liet. En laat hij nou net op de gastenlijst van Bess’ feest staan. Is het tijd om de liefde weer toe te laten in haar leven?

Een familie, drie vrouwen en een onverwachte gebeurtenis… Leren de Brannigans hoe je lang en gelukkig leeft voor het te laat is?

Nog lang en gelukkig – Cathy Kelly

  • Oorspronkelijke titel: Secrets of a happy marriage
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 14 augustus 2018
  • Aantal pagina’s: 464
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022584262
  • ISBN (ebook): 9789402311136

Plaats een reactie