Verwacht: Leeuwenhart (De laatste wachter 4) – Alexandra Penrhyn Lowe

Leeuwenhart De laatste wachter 4 van Alexandra Penrhyn LoweEveline Sevenster heeft al heel wat meegemaakt. Van een gewoon schoolmeisje aan het begin van De laatste wachter 1: Sevenster is ze getransformeerd in een echte Wachter in De laatste wachter 3: Nachtrijder. Maar Eveline is nog niet klaar. Om de wereld te redden moet ze nog een laatste gevecht aangaan. En dat zal ze doen ook. Alexandra Penrhyn Lowe heeft met De laatste wachter een serie superspannende Young Adult-boeken geschreven. Leeuwenhart is het vierde en laatste deel en zal in februari 2018 verschijnen.

Uitgever A.W. Bruna zegt over Leeuwenhart:

Er is geen weg terug voor Eveline Sevenster – ze moet de strijd aangaan met een onverslaanbare vijand: de onsterfelijke Broeders van Belial. Zonder hun zielen zijn ze gevaarlijker en machtiger dan ooit, en onder aanvoering van hun nieuwe leider ronselen ze tieners van over de hele wereld voor hun genootschap. Wie zich niet bij hen wil aansluiten, sterft.

De balans tussen goed en kwaad is compleet verstoord en demonen razen over de aarde, zaaien dood en verderf en nestelen zich in de lichamen van tienduizenden onschuldige mensen. De bezetenheid neemt wereldwijd epidemische vormen aan. De aarde stevent in een spiraal van toenemend geweld af op haar ondergang.

Uitverkoren met het zwaard van Jeanne d’Arc, is Eveline aangewezen om de wereld te redden. Maar… is ze klaar voor deze taak?

De laatste wachter 4: Leeuwenhart – Alexandra Penrhyn Lowe

  • Uitgeverij: A.W. Bruna
  • Verwachte verschijningsdatum: 13 februari 2018
  • Aantal pagina’s: 320
  • Verkrijgbaar als:
    • Paperback (ISBN: 9789400509245)
    • Ebook (ISBN: 9789044976656)
    • Audioboek (ISBN: 9789046171493)

Plaats een reactie