Verwacht: In seizoenen – Judith Visser

In seizoenen van Judith VisserJudith Visser kennen we natuurlijk van haar psychologische thrillers. Sinds 2006 zijn er tien verschenen, waarvan bestseller Stuk zelfs is verfilmd. Het onderwerp, pesten, is nu heel actueel. Judith Visser is dus een succesvol schrijfster. In januari 2016 verschijnt haar volgende boek: In seizoenen.

Deze keer is het geen thriller geworden, maar een roman. Een zwaar onderwerp: wat gebeurt er met iemand die geen kans meer heeft om te genezen van haar ziekte, terwijl dat onder andere omstandigheden misschien wel had gekund. De hoofdpersoon, Annabel Wismar, is uitbehandeld en leeft per seizoen. Vermoedelijk is ze blij als ze weer een volgend seizoen heeft gehaald.

Het moet ongelooflijk zwaar zijn en het lijkt me ook moeilijk je in te leven in een persoon die dat overkomt. De meeste van ons gebeurt het immers niet. Judith Visser durfde het aan om hierover te schrijven, met als resultaat een roman met als titel ‘In seizoenen‘. Het boek zal in januari 2016 uitkomen.

Klik hier voor mijn recensie!

Uitgeverij The House of Books zegt over In seizoenen:

Wat gebeurt er als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en door nalatigheid van het ziekenhuis niet meer geholpen kunt worden? Dat je ‘in seizoenen’ moet gaan denken? Annabel Wismar (59) laat het er niet bij zitten en zoekt haar heil bij Belgische artsen, die haar nog wel willen behandelen. Haar zoon David twijfelt geen moment en trekt bij zijn moeder in om haar te verzorgen. Met In seizoenen maakt Judith Visser op overtuigende wijze de overstap naar de literaire roman.

In Seizoenen – Judith Visser

  • Uitgeverij: The House of Books
  • Verwachte verschijningsdatum: 29 januari 2016
  • Aantal bladzijden: 352
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044347500
  • ISBN (ebook): 9789044347517
  • Prijs: € 19,99 (paperback), € 9,99 (ebook)

Plaats een reactie