Verwacht: Hittegolf – Suzanne Vermeer

Hittegolf van Suzanne VermeerToen in 2011 Paul Goeken overleed, werd bekend dat hij de man achter Suzanne Vermeer was. Zijn overlijden betekende niet het einde van Suzanne Vermeer. Wie nu onder deze naam schrijft, wordt echter goed geheim gehouden door de uitgever. Jaarlijks verschijnen er twee boeken: een zomer-editie en een winter-versie. Na Sneeuwengelen van afgelopen winter is het nu weer tijd voor een zomerboek: Hittegolf.

Even lekker wegdromen met een boek terwijl buiten de eerste lente-zonnestralen voorzichtig de aarde verwarmen. Of op je luie stoel als je net je volgende zomervakantie hebt geboekt. Zelfs als de weergoden het laten afweten en er een stevige hagelbui valt. De boeken van Vermeer brengen je altijd in een opperbeste vakantiestemming. Dat is dan ook een steeds terugkerend thema van de zomerboeken: vakantie in een warm land. In Hittegolf worden we meegenomen naar Portugal. Naast zon en zee belooft ook dit boek weer een spannend verhaal, goed voor een paar uurtjes heerlijk leesplezier!

Klik hier voor mijn recensie.

Uitgeverij A.W. Bruna zegt over Hittegolf:

Wanneer de 17-jarige Cesária na een avond stappen niet thuiskomt, wordt ze in eerst instantie niet gemist. De volgende dag wordt haar lichaam gevonden aan de voet van ‘Het einde van de wereld’, een klif op het uiterste puntje van de Algarve. Het Portugese meisje, dat bevriend was met veel van de Nederlanders die in de regio verblijven, blijkt om het leven te zijn gebracht.

Algauw heeft de politie een aantal verdachten op het oog: haar jaloerse Portugese ex-vriend Ricardo, de Nederlandse jongen Mees die op vakantie is met zijn vader, en de oude kluizenaar Sven, die al jaren in de regio woont. Terwijl het politieonderzoek langzaam vordert, komt Cesária’s beste vriendin Anoek ongewild op het pad van de dader. Met alle gevolgen van dien…

Hittegolf – Suzanne Vermeer

  • Uitgeverij: A.W. Bruna
  • Verwachte verschijningsdatum: 26 april 2016
  • Aantal pagina’s: 272
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789400507135
  • ISBN (ebook): 9789044974881

2 gedachten over “Verwacht: Hittegolf – Suzanne Vermeer”

    • Waar het boek over gaat, staat al beschreven. Als je wilt weten hoe het boek afloopt, zul je het moeten lezen!

Plaats een reactie