Verwacht: Het beste van Adam Sharp – Graeme Simsion

Het beste van Adam Sharp van Graeme SimsionHet beste van Adam Sharp: de opvolger van de populaire Rosie-boeken! In oktober 2013 verscheen Het Rosie project van Graeme Simsion, een hilarisch boek over Don Tillman die op wetenschappelijke wijze probeert een vrouw te vinden maar uiteindelijk valt voor Rosie, die precies het tegenovergestelde is van zijn ideale vrouw. In oktober 2014 volgde Het Rosie effect. Don Tillman en Rosie zijn een paar, maar het kost ze wel enige moeite dat ook te blijven.

Het is inmiddels twee jaar later en nu zal er weer een nieuw boek van Graeme Simsion verschijnen: Het beste van Adam Sharp. Geen Rosie deze keer, maar wel weer verhaal waarin de liefde een grote rol speelt. En net als in Het Rosie project draait het om keuzes maken: Don Tillman probeerde op verantwoorde wijze een vrouw te kiezen en Adam Sharp staat voor de vraag wat de gevolgen zouden zijn geweest als hij in het verleden andere keuzes had gemaakt.

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff zegt over Het beste van Adam Sharp:

De nieuwe roman van Graeme Simsion (Het Rosie Project), Het beste van Adam Sharp, is een geweldig verhaal over liefde, muziek en in het reine komen met het verleden.

Na twintig jaar krijgt veertiger Adam Sharp, getrouwd en tevreden, uit het niets een bericht van zijn Eerste Echte Liefde. Samen hadden ze een fantastische tijd – hij speelde piano in een bar, zij zong – tot Adams tijd in Australië erop zat en hij terugkeerde naar Engeland. Overvallen door nostalgie en vragen – wat als hij wél had gekozen voor haar? – beantwoordt Adam het bericht. Is er een tweede leven voor zijn eerste liefde?

Het beste van Adam Sharp – Graeme Simsion

  • Oorspronkelijke titel: The best of Adam Sharp
  • Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
  • Verwachte verschijningsdatum: 5 oktober 2016
  • Aantal pagina’s: 304
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook, dwarsligger
  • ISBN (paperback): 9789024573851
  • ISBN (ebook): 9789024573868
  • ISBN (dwarsligger): 9789049805166

Plaats een reactie