Verwacht: Fatale waarheid – Robert Bryndza

fatale waarheid van robert bryndzaFan van Erika Foster? Dan kun je binnenkort weer klaar gaan zitten voor een nieuw boek. Fatale waarheid is het zevende deel in de serie over Erika Foster, geschreven door Robert Bryndza. Het verschijnt in september 2022. Voor wie de serie nog niet kent: Erika Foster is een rechercheur met een behoorlijk verleden. Bij een zaak die ze deed voor ze in het eerste boek, Het meisje in het ijs, optrad, verloor ze haar man. Ze zal daarmee moeten leren leven. Ondertussen gaat de misdaad ook gewoon door en komt de ene na de andere moordzaak op haar pad. Wat mij opvalt, is dat de daders in de boeken een voorkeur lijken te hebben voor jonge vrouwen. In ieder geval in elk van de drie boeken die ik uit deze serie las, zijn de slachtoffers jong en vrouw. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken, of beter gezegd, de spanning. Want spannend zal Fatale waarheid ongetwijfeld zijn.

Uitgever Boekerij zegt over Fatale waarheid:

Het langverwachte nieuwe deel in de Erika Foster-serie van bestsellerauteur Robert Bryndza

Erika Foster hoort tijdens een avondwandeling in de buurt van haar nieuwe appartement een vrouw gillen. Ze heeft zojuist het lijk van haar zus aangetroffen, die op brute wijze is vermoord. Het blijkt Vicky Clarke te zijn, een actrice met een eigen true crime-podcast.

Erika wordt op de zaak gezet en ontdekt dat alle documenten over de podcast weg zijn. Ze probeert erachter te komen wat Vicky mogelijk wist over haar moordenaar. Maar dan blijkt dat het lichaam fout geïdentificeerd is: het is niet Vicky, maar een coassistent die in hetzelfde gebouw woonde. Erika leidt nu naast een moordzaak ook een vermissingszaak en moet Vicky vinden, voordat de moordenaar dat doet.

Fatale waarheid – Robert Bryndza

  • Oorspronkelijke titel: Fatal witness
  • Uitgever: Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 20 september 2022
  • Aantal pagina’s: 384
  • Verkrijgbaar als: paperback, e-book
  • ISBN:
    • Paperback: 9789022596524
    • E-book: 9789402319385

Plaats een reactie