Verwacht: De vrienden van Matty – Nicci French en Camilla Läckberg

De vrienden van Matty van Nicci French en Camilla LackbergBen jij een liefhebber van literaire thrillers? Dan heb je vast alles van Nicci French en Camilla Läckberg al gelezen. Beide auteurs zijn meesters in het schrijven van spannende en meeslepende boeken die je liefst niet weg zou leggen voor ze uit zijn. Om het je wat makkelijker te maken toch af en toe het boek weg te leggen, verschijnt er nu een bundel met verhalen van deze twee (of eigenlijk drie) auteurs: De vrienden van Matty.

De combinatie van deze twee schrijvers moet wel een boek vol spanning opleveren. Het laatste boek van Camilla Läckberg, Leeuwentemmer, vond ik vrij gruwelijk. De boeken van Nicci French vind ik wat geweld betreft vaak net wat minder ver gaan. Ik ben benieuwd hoe dat in deze verhalen uitpakt. De cover van het boek doet me vooral denken aan de boeken van Läckberg.

Van Nicci French is onlangs Als het zaterdag wordt verschenen maar van Camilla Läckberg is het al meer dan een jaar geleden dat er een nieuw boek uitkwam. Met De vrienden van Matty is er nu dan een mooie overbrugging tot het volgende boek!

Uitgeverij Ambo|Anthos zegt over De vrienden van Matty:

Nicci French en Camilla Läckberg, de twee absolute topschrijvers van het thrillergenre, zijn nu voor het eerst samengebracht in een verhalenbundel, De vrienden van Matty. Lees over een fatale zeiltocht, over een verhuizing met dramatische gevolgen en over hoe één telefoontje een huwelijk op de klippen doet lopen. Zes verhalen vol onderhuidse spanning: een mooie aanvulling in de boekenkast van iedere thrillerliefhebber. Nicci French, bekend van de Frieda Klein-serie, en van Onderhuids, Bezeten van mij en andere spannende literaire thrillers, en Camilla Läckberg, de Scandinavische thrillerschrijver van de beroemde Fjallbäcka-reeks met daarin onder andere IJsprinses en Leeuwentemmer zijn nu voor het eerst gebundeld!

De vrienden van Matty – Nicci French en Camilla Läckberg

  • Uitgeverij: Ambo|Anthos
  • Verwachte verschijningsdatum: 2 juni 2016
  • Aantal pagina’s: onbekend
  • Verkrijgbaar als: hardcover
  • ISBN (hardcover): 9789026336317

Plaats een reactie