Verwacht: Crossfire 5: Een met jou – Sylvia Day

Crossfire 5: Een met jou van Sylvia DayHet lijkt wel of er steeds meer series op de boekenmarkt verschijnen, of het begint me gewoon meer op te vallen. Een van de eerste series die ik las, was de vijftig tinten-serie. Daarna volgden Muren van glas van Marique Maas, Wild van Christina Lauren en ik las een deel van de Overgave-trilogie van Maya Banks. Sylvia Day is ook een van de voorbeelden van succesvolle serie-schrijvers. In mei verschijnt het vijfde en tevens laatste deel van haar Crossfire-serie: Een met jou.

In het eerste deel ontmoet Eva Gideon Cross. Hoewel ze beiden een moeilijk verleden hebben, voelen ze zich sterk, tot verslavend aan toe, tot elkaar aangetrokken. In het tweede deel blijkt het een uitdaging te zijn de relatie in stand te houden, er is te veel gebeurd in het verleden. In deel drie zijn Eva en Gideon nog steeds geobsedeerd door elkaar. Hier zullen ze mee moeten leren leven. In deel vier lijkt het allemaal makkelijker te worden, de twee gaan zelfs trouwen, maar schijn bedriegt.

In het vijfde deel zullen Eva en Gideon voor hun huwelijk moeten vechten. Verliefd worden was makkelijk voor Eva, dat ging vanzelf. Met haar huwelijk ging een droom in vervulling. Getrouwd blijven is echter een dagelijkse strijd. De beide geliefden kennen elkaars diepste geheimen. Nu zal Eva moeten bewijzen dat ze een rots in de branding kan zijn voor Gideon, zoals hij dat voor haar is. Gaat het ze lukken hun huwelijk en hun liefde in stand te houden?

Nog even de volgorde van de vijf Crossfire-boeken:

 1. Verslaafd aan jou
 2. Begeerd door jou
 3. Verbonden met jou
 4. Bezeten van jou
 5. Een met jou

Crossfire 5: Een met jou – Sylvia Day

 • Oorspronkelijke titel: One with you
 • Uitgeverij: A.W. Bruna
 • Verwachte verschijningsdatum: 3 mei 2016
 • Aantal pagina’s: 352
 • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
 • ISBN (paperback): 9789400506053
 • ISBN (ebook): 9789044973693

Kijk voor meer informatie ook eens op de website van Sylvia Day!

Plaats een reactie