Verwacht: Blind date – Marelle Boersma

Blind date van Marelle BoersmaThrillers met een actueel tintje, dat is wat Marelle Boersma schrijft. Haar boeken zijn niet zomaar verzonnen, maar vaak gebaseerd op waargebeurde verhalen, aldus de uitgever. In Blind date, dat in januari 2017 verschijnt, staat online daten centraal. Tegenwoordig is bijna iedereen actief op internet: is het niet op een blog dan is het wel via sociale media. Je kunt vrijwel anoniem je mening over alles en iedereen geven. Internetpesten is daarmee gemakkelijk geworden en komt dan ook veel voor. Blind date gaat echter net wat verder: dit is geen pesten meer te noemen, het wordt ronduit gevaarlijk.

Eerder las ik Nobody van Marelle Boersma. Dit boek heeft als onderwerp vertrouwen en wat er kan gebeuren als daar misbruik van gemaakt wordt. Dat verhaal was zo gruwelijk en spannend dat ik maar bleef hopen dat het niet helemaal echt gebeurd was. Marelle Boersma schrijft prettig, ze maakt het goed spannend en ze zorgt dat je zodanig met de hoofdpersoon meeleeft dat je het boek bijna niet kan wegleggen. Dat belooft dus wat voor dit nieuwe boek.

In 2015 vierde Marelle Boersma haar tienjarig jubileum als schrijver met haar tiende thriller: Enkele reis. Blind date is daarmee alweer nummer elf in een steeds langer wordende de reeks. Dit boek zal ongetwijfeld weer een succes worden!

Uitgeverij De Crime Compagnie zegt over Blind date:

Moon is single en zoekt haar geluk in het datingcircuit. Ze houdt een blog bij met alles wat ze meemaakt. Haar blog groeit uit tot een gigantisch populaire plek waar mensen elkaar ontmoeten. Ze krijgt steeds meer reacties, maar een van haar volgers is wel erg fanatiek. Hij wil háár. Het leven van Moon staat op het spel. Er is een oplossing, maar die is wel erg rigoureus…

Blind date – Marelle Boersma

  • Uitgeverij: De Crime Compagnie
  • Verwachte verschijningsdatum: 20 januari 2017
  • Aantal pagina’s: 300
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789461092069
  • ISBN (ebook): 9789461092472

Plaats een reactie