Nieuw: Master your mindset – Michael Pilarczyk

In november 2016 verscheen het nieuwe boek van Michael Pilarczyk: Master your mindset. In dit boek beschrijft hij hoe hij zijn dromen waarmaakte, en nog mooier: hoe jij dat ook kunt doen. Misschien heb je Dansen in de hemel gelezen. Dat boek nodigde al uit om na te denken over wat je wilt in het leven en om daar vooral je best voor te doen. In Master your mindset helpt Pilarczyk je je doelen ook echt te bereiken. Ik heb het boek gelezen, klik hier als je wilt weten hoe ik dat heb ervaren. De uitgever stelt het boek zelf aan je voor:

master your mindset - leef je mooiste leven van Michael PilarczykMaster your mindset – Leef je mooiste leven

Je dromen echt werkelijkheid laten worden en de mooiste versie van je leven leiden, dat is wat Michael Pilarczyk wil bereiken bij de lezers van zijn nieuwste boek. In Master your mindset – Leef je mooiste leven vertelt Michael op basis van eigen ervaringen en wetenschappelijke onderzoeken hoe je jouw gedachtepatroon kunt aanpassen om succesvoller en gelukkiger te worden.

In Master your mindset beschrijft Michael op praktische wijze hoe je beter inzicht krijgt in jezelf, hoe je spiritueel bewust kunt leven maar ook hoe je zakelijk succesvol kunt zijn. Die combinatie maakt dit boek uniek. Pilarczyk stelt levensvragen. Waarom doe je wat je doet? Wat wil je écht? Hij legt uit hoe hij een schuld van twee miljoen wist om te zetten in financiële onafhankelijkheid en hoe hij zijn dromen waarmaakte. Pilarczyk was een bekend dj bij Radio 538, werd tv-producent en succesvol zakenman. Na de verkoop van zijn mediabedrijf was hij klaar met alles, met de wereld, mensen en zichzelf. Hij vertrok voor zijn reis naar bewustzijn. Hij zeilde drie jaar over de Middellandse Zee, ontmoette zijn spiritueel lerares op Bali en schreef de bestseller Dansen in de hemel.

Michael Pilarczyk: ‘Ik vertel uit eigen ervaring hoe ik mijn succes, mijn geluk en mijn vrijheid heb bereikt. Ik leg uit wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Volg die strategie en het is voor vrijwel iedereen mogelijk. Alles begint met de manier waarop je denkt. En vaak denken we chaotisch of verkeerd’.

Ben jij klaar voor jouw mooiste leven?

Waarom doe je soms níet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Pilarczyk legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren voor langdurig resultaat. Ontdek je mogelijkheden, maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf.

15.000 deelnemers volgden zijn coachingprogramma’s. De strategie waarmee veel van deze mensen in een aantal maanden hun leven significant hebben veranderd, beschrijft Pilarczyk in dit boek.

Quotes Michael Pilarczyk:

“Alles wat we doen heeft een reden. Er is een reden waarom we besluiten iets wel of niet te doen. De betekenis die je geeft aan een gedachte, een gebeurtenis of een situatie is cruciaal voor je denkwijze. Die bepaalt je visie op de werkelijkheid, hoe je reageert en vervolgens handelt.”

“Het recept voor een gelukkig en succesvol bestaan is eenvoudig: doe wat je écht leuk vindt en word daar heel goed in. Ergens in onszelf hebben we een kracht die elke gedachte, elke droom en ieder verlangen kan waarmaken. Leer die kracht in jezelf te gebruiken en haal het beste uit jezelf. Succes is geen toeval.”

“Een miljoen mensen in Nederland hebben te maken met burn-outverschijnselen en depressie, een maatschappelijk probleem dat wordt veroorzaakt door de manier waarop we denken en de wijze waarop we leven. Een andere kijk op de wereld en op onszelf zal bijdragen aan meer geluk en welzijn.”

Master your mindset – Michael Pilarczyk

  • Genre: Non-fictie
  • Categorie: Positieve psychologie, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit
  • Uitgeverij: Invictus Publishing
  • Verschijningsdatum: november 2016
  • Aantal pagina’s: 224
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789079679423

Kijk voor meer informatie over de auteur en zijn werk op zijn website: www.michaelpilarczyk.com

Plaats een reactie