Molboekje 2016 – Wie is de Mol?

Molboekje 2016 - Wie is de Mol?Televisie kijken is steeds minder van deze tijd. We bepalen toch zeker zelf wel wanneer we wat willen zien? Als je echter actief mee kunt doen, wordt het al een stuk leuker. Dat zullen de makers van het Molboekje 2016 ook wel gedacht hebben. Wie is de Mol? kun je nu zelf meespelen met dit notitieboekje. Wil je meer weten over de deelnemers? Wil je al je gedachten, vermoedens en verdenkingen overzichtelijk noteren? Met dit Molboekje kun je meedoen als een echte kandidaat in Wie is de Mol? en weet je vast als eerste wie de Mol is!

Kun je er nog geen genoeg van krijgen? Er is ook een Wie is de Mol?-bordspel. Daarmee kun je met je vrienden of familie het spel pas echt zelf spelen. Ben jij een echte mol?

Uitgeverij Gloriae zegt over het Molboekje 2016:

Wie is de Mol? gaat zijn zestiende seizoen in en de kijkcijfers blijven stijgen. Het Molboekje 2016 is een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo ‘de Mol’ van 2016 te kunnen ontmaskeren. Ook zijn er invulschema’s te vinden die je helpen bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de deelnemers.

Het bevat korte biografieën van de deelnemers en interessante informatie over de omgeving waar het spel zich dit jaar afspeelt. Ook bevat het boekje tips en tricks, leuke weetjes en interviews met (oud-)finalisten en Mollen.

Molboekje 2016 – Wie is de Mol?

  • Uitgeverij: Gloriae
  • Verwachte verschijningsdatum: 24 november 2015
  • Aantal bladzijden: 160
  • Verkrijgbaar als: hardcover met elastiek en leeslint
  • ISBN: 9789400506534
  • Prijs: € 14,95

Plaats een reactie