Verwacht: Jamie’s super food voor elke dag – Jamie Oliver

Jamie's super food voor elke dag van Jamie OliverElke dag een warme maaltijd volgens recepten van Jamie Oliver, dat is toch de droom van de partner en kinderen van elke huisman en huisvrouw? Natuurlijk moet het eten lekker zijn, maar dat is niet het enige. Gezond is hip en van goed eten kun je gelukkig worden. Als je die permanente lach op het gezicht van Jamie Oliver ziet, dan geloof je meteen dat je van zijn recepten een happy leven krijgt. Of het ook echt gezond is, zal nog uit de recepten moeten blijken. De naam Jamie’s super food voor elke dag wekt echter wel grote verwachtingen!

Jamie’s super food voor elke dag heeft maar liefst 312 pagina’s. Dan verwacht je een behoorlijk aantal recepten. Als het echt voor elke dag is, zou ik er 365 willen zien, voor elke dag van het jaar eentje. Dat lijkt me dan toch weer net niet in dit boek te passen. Maar misschien wil je ook af en toe een dagje niet koken? Als je de aankondiging van dit boek mag geloven, zul je er in ieder geval een healthy en happy leven mee hebben. Succes in de keuken!

Uitgeverij Kosmos zegt over Jamie’s super food voor elke dag:

Jamie’s super food voor elke dag is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver. Gezond eten en je goed voelen wordt een koud kunstje, met deze recepten voor een healthy en happy leven. Het ultieme boek voor iedereen die een gezonde eet- en leefstijl wil. Word de beste versie jezelf!

Jamie’s super food voor elke dag – Jamie Oliver

  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
  • Aantal bladzijden: 312
  • Verwachte verschijningsdatum: 6 oktober 2015
  • Verkrijgbaar als: hardcover
  • ISBN (hardcover): 9789021560649
  • Prijs: € 29,99

Plaats een reactie