Verwacht: Zomers vuur – Maya Banks

Zomers vuur van Maya BanksTegelijk met de paperback-versie van het laatste deel uit de Overgave-trilogie, Voor altijd van jou, verschijnt in juli 2016 Zomers vuur van Maya Banks. Dit is eigenlijk geen nieuw boek, maar een heruitgave van drie boeken in één bundel. Het betreft de verhalen van drie Griekse broers en hun gevecht in hun zoektocht naar liefde. Banks’ zwoele onderwerpen en de Griekse vakantie-omgeving waar deze boeken zich afspelen, staan garant voor heerlijk zomers leesplezier.

De verhalen van de drie broers, de Anetakis Tycoons, zijn eerder verschenen in de Intiem-serie van Harlequin. In deel 1, Minnares van een Griek, ontdekt Chrysander Anetakis dat zijn ex-minnares zwanger is. Zij is echter haar geheugen kwijt. Hij besluit haar mee te nemen, maar komt er te laat achter dat hij daarmee een grote fout maakt.

Deel 2, Bruid voor een Griek, vertelt het verhaal van Theron Anetakis. Hij staat op het punt om te gaan trouwen als hij Isabella ontmoet. Zij is het tegenovergestelde van wat goed voor hem is en ze is stapelverliefd op hem.

In deel 3, Affaire met een Griek, loopt een one-night stand anders af dan verwacht. Jewel wist niet dat het Piers Anetakis was, haar aanstaande baas, met wie ze het bed deelde. En ze blijkt nog zwanger ook.

Uitgeverij Harper Collins beschrijft Zomers vuur als volgt:

Drie broers – drie bloedmooie mannen – en het offer dat echte liefde vraagt. Dát is het zwoele drieluik van #1 New York Times bestsellerauteur Maya Banks.

Verleiding op een Grieks eiland. Chrysander is verbijsterd wanneer hij zijn ex-minnares – zwanger! – op tv ziet. Hij lokt haar mee, maar beseft zijn kapitale misrekening te laat.

Eigenlijk kan het niet… Een tomboy die haar zinnen zet op de veel oudere Theron, die bijna gaat trouwen.

En een affaire met grote gevolgen. Piers betwijfelt of het kind van zijn assistent van hem is, maar hij kan haar niet loslaten.

Zomers vuur – Maya Banks

  • Uitgeverij: Harper Collins
  • Verschijningsdatum: 12 juli 2016
  • Aantal pagina’s: 416
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789402710809
  • ISBN (ebook): 9789402751222

Plaats een reactie