Verwacht: Voor altijd van jou – Maya Banks

Voor altijd van jou is deel 3 van de Overgave-trilogie van Maya BanksIn juli 2016 verschijnt het derde en laatste deel van de Overgave-trilogie van Maya Banks als paperback: Voor altijd van jou. Het ebook is in december 2015 al verschenen. Liefhebbers van ‘analoge boeken’, zoals ik het laatst iemand hoorde zeggen, kunnen straks ook eindelijk genieten van Voor altijd van jou.

In deel 2, Ik geef me over, zat het er al een beetje aan te komen. Het gaat niet goed met de relatie tussen Chessy en Tate. Hij is druk met zijn werk, zij voelt zich eenzaam en verwaarlooosd. In Voor altijd van jou zal moeten blijken of Tate zich voldoende van zijn werk los kan maken om Chessy tevreden te houden.

Volgens de uitgever zijn de boeken los van elkaar te lezen. Ik heb de proef op de som genomen door Ik geef me over te lezen zonder het eerste deel, Laat me nooit meer los, te lezen. En ze hebben gelijk. Hier en daar zal je het idee hebben dat je wat gemist hebt, maar het is goed te doen. Ben je echter van plan de hele trilogie te lezen, dan zou ik toch bij Laat me nooit meer los beginnen.

Uitgeverij De Boekerij zegt over Voor altijd van jou:

Chessy en Tate zijn al jaren getrouwd. In het begin was hun relatie alles wat ze wilden. Gepassioneerd. Gloedvol. Chessy voelde zich veilig, vervuld en geliefd door haar man. Maar hij wordt steeds meer geabsorbeerd door zijn eigen zaak en Chessy heeft steeds meer het gevoel dat ze op de tweede plaats komt. Er moet iets veranderen.

Tate houdt van zijn vrouw met heel zijn hart. Voor haar zorgen voelt als zijn roeping in het leven. Maar ze lijkt steeds ongelukkiger te worden, en hij maakt zich zorgen. Zo veel zorgen dat hij een nacht samen voor hen regelt waarvan hij hoopt dat die het oude vuur weer zal doen opvlammen. Maar een werktelefoontje op het verkeerde moment verpest alles. Tate beseft dat hij op het punt staat Chessy voorgoed te verliezen. Hij is bereid voor haar te vechten en álles te geven om haar voor zich terug te winnen. Als ze hem nog maar één kans wil geven…

Voor altijd van jou – Maya Banks

  • Oorspronkelijke titel: Taking it all
  • Uitgeverij: De Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 12 juli 2016
  • Aantal bladzijden: 288
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022574799
  • ISBN (ebook): 9789402306163

Plaats een reactie