Verwacht: Winternacht – Suzanne Vermeer

Winternacht van Suzanne VermeerWat is een winter zonder een nieuwe Suzanne Vermeer? Niets meer dan een opeenvolging van koude, grijze dagen, toch? Daarom is het fijn om te weten dat in november een nieuwe winterthriller van Suzanne Vermeer verschijnt: Winternacht. Deze keer gaat de reis naar Canada. Daar verdwijnen kinderen, dus dat belooft weer spannend te worden! En daarna maar weer reikhalzend uitkijken naar de zomer en de nieuwe zomerthriller.

Uitgeverij A.W. Bruna zegt over Winternacht:

Psychologe Karin ter Duin krijgt op haar vijfendertigste te horen dat ze is geadopteerd. Haar biologische vader ligt op sterven en wil haar nog eenmaal zien, en dus vertrekt Karin samen met haar dove zoontje Sam naar de Canadese stad Ottawa. Op de dag van aankomst heeft echter niemand tijd voor haar. Iedereen is in rep en roer omdat een meisje uit The Glebe, de wijk waar haar familie woont, wordt vermist. De vijfjarige Liv Tremblay was met haar ouders en broertje aan het wandelen in een nabijgelegen natuurpark toen ze in een moment van onoplettendheid verdween.

Voordat ze het goed en wel in de gaten heeft, raakt Karin betrokken bij de zaak. En in de weken die volgen, verdwijnen er nog meer kinderen…

Winternacht – Suzanne Vermeer

  • Uitgeverij: A.W. Bruna
  • Verwachte verschijningsdatum: 14 november 2017
  • Aantal pagina’s: 352
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789400508422
  • ISBN (ebook): 9789044976106

Plaats een reactie