Verwacht: Wild – verbonden – Christina Lauren

Wild - verbonden van Christina LaurenIn de serie Wild van Christina Lauren verschijnt in november het derde deel: Wild – verbonden. Christina Lauren is een samentrekking van Christina Hobbs en Lauren Billings. Deze twee jonge vrouwen hebben al een hele serie boeken op hun naam staan. Naast boeken voor Young Adults schrijven ze ook boeken voor volwassen. De Wild-serie lijkt me typisch tot die laatste categorie te behoren!

Centraal in de Wild-reeks staan drie jonge vrouwen. Tijdens een laatste weekend in vrijheid, voor ze aan het werk moeten, beleven ze een wilde nacht in Las Vegas. Die nacht resulteert in drie huwelijken. In elk van de drie delen uit de serie wordt een van de drie vrouwen gevolgd. In dit derde deel is dat Lola. Zij trouwt met een Australiër en kennelijk besluiten zij het na de wilde nacht toch maar rustig aan te gaan doen.

Het eerste deel, Wild – vertrouwen, verscheen al in juli 2015 en het tweede deel, Wild – verlangen, is in september verschenen. Dit lijkt me typisch een serie om alledrie achter elkaar te lezen. Ik wacht dus nog even…

Update: Wild – Verbonden is inmiddels verschenen en ik heb ervan genoten! Lees hier mijn recensie.

Xander Uitgevers zegt over Wild – verbonden:

Een wilde nacht in Las Vegas met drie sexy mannen pakt voor de vriendinnen minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten zij een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden. In dit laatste deel van de Wild-serie besluiten Lola en haar kersverse Australische echtgenoot Oliver dat ze niet met elkaar naar bed gaan. Dat zou hun vriendschap alleen maar ingewikkelder maken. Eigenlijk willen Lola en Oliver allebei meer van elkaar, maar die ware gevoelens durven ze niet te uiten. Vinden ze de moed om te erkennen dat ze eigenlijk perfect voor elkaar zijn?

Wild – verbonden – Christina Lauren

  • Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.
  • Aantal bladzijden: 376
  • Verwachte verschijningsdatum: 16 november 2015
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789401604864
  • ISBN (ebook): 9789401604871
  • Prijs: € 15,00 (paperback), € 4,99 (ebook)

Plaats een reactie