Verwacht: Wat jij niet ziet – Sarah Pinborough

Wat jij niet ziet van Sarah PinboroughWat jij niet ziet… de titel suggereert veel geheimen bij de verschillende hoofdpersonen. Dit doet me meteen denken aan Achter gesloten deuren van B.A. Paris. Ook daar een op het oog gelukkig huwelijk waar veel meer blijkt te spelen. Het maakt maar weer duidelijk dat niets hoeft te zijn wat het lijkt. Dat geldt natuurlijk ook voor het echte leven, alleen zal het daar meestal wat minder heftig zijn dan in deze boeken. Het zorgt echter wel dat dit een thema is dat aanspreekt.

Wat jij niet ziet van Sarah Pinborough verschijnt in juni 2017. Via bruna.nl kon ik al een preview downloaden. Nu is dat op zich niet zo bijzonder, maar de manier waarop deze begint is wel apart. Het start namelijk met een geheimhoudingsverklaring: wie het boek leest mag absoluut niets verklappen over het einde. Je mag er alleen over praten met mensen die het boek ook gelezen hebben. Als dat niet nieuwsgierig maakt naar wat er allemaal staat te gebeuren!

Uitgeverij The house of books zegt over Wat jij niet ziet:

Louise is een alleenstaande moeder. Tijdens een zeldzaam avondje uit ontmoet ze een man en valt als een blok voor hem. De maandag erop ontmoet ze haar nieuwe baas, David. De man uit het café, die getrouwd blijkt te zijn, en die zegt een fout te hebben begaan. Dan ontmoet Louise Adele, de vrouw van David. De twee raken bevriend en Louise leert een heel andere kant van David kennen. Er lijkt iets goed mis in hun huwelijk. Louise wil weten wat…

Wat jij niet ziet – Sarah Pinborough

  • Oorspronkelijke titel: Behind her eyes
  • Uitgeverij: The house of books
  • Verwachte verschijningsdatum: 28 juni 2017
  • Aantal pagina’s: 400
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789044350579
  • ISBN (ebook): 9789044350586

1 gedachte over “Verwacht: Wat jij niet ziet – Sarah Pinborough”

Plaats een reactie