Verwacht: Wat Alice vergat – Liane Moriarty

Wat Alice vergat van Liane MoriartyWat Alice vergat is een al wat ouder boek van Liane Moriarty, maar het verschijnt nu pas in het Nederlands. Moriarty is inmiddels bekend van meerdere romans, zoals Het geheim van mijn man en Nog één keer feest. Geheimen spelen een grote rol in haar werk. Zo ook deze keer. Het geheim in Wat Alice vergat is echter niet het geheim van een ander, maar juist haar eigen leven. Want wat gebeurde er in de afgelopen tien jaar? Hoe is ze op het punt beland waar ze nu is? Alice weet het niet meer. De boeken van Liane Moriarty kennende zullen we er met humor en enige spanning achter komen wat Alice is vergeten. Wat Alice vergat verschijnt eind april 2018.

Uitgeverij A.W. Bruna over Wat Alice vergat:

Alice Love is 29, dol op haar man en zwanger van hun eerste kind. Dus… stel je Alice’ schok voor wanneer ze bijkomt op de vloer van haar sportschool, naar het ziekenhuis wordt gereden en daar ontdekt dat de bruidsweken al lang voorbij zijn. Ze ligt in een scheiding, heeft drie kinderen en ze is 39 jaar.

Alice moet de gebeurtenissen van het afgelopen decennium zien te reconstrueren, en tegelijkertijd proberen haar leven weer op de rit te krijgen. Ze probeert erachter te komen waarom haar zus haar niet meer wil spreken, en hoe het komt dat ze een van die superslanke moeders met veel te dure kleren is geworden. Uiteindelijk moet Alice vooral erachter komen of geheugenverlies een zegen is of een vloek, en of het mogelijk is om helemaal opnieuw te beginnen.

‘Een vaak grappig, soms hartverscheurend, zeer persoonlijk portret van een vrouw die haar eigen geheimen probeert te ontdekken.’ – Booklist

‘Een parel. Moriarty’s proza gaat van grappig via scherp naar loeispannend in één knip met de vingers.’ – Publishers Weekly

Wat Alice vergat – Liane Moriarty

  • Oorspronkelijke titel: What Alice forgot
  • Uitgeverij: A.W. Bruna
  • Verwachte verschijningsdatum: 24 april 2018
  • Aantal pagina’s: 484
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789400509658
  • ISBN (ebook): 9789044976908

Plaats een reactie