Verwacht: Super de luxe – Suzanne Vermeer

Super de luxe van Suzanne VermeerWe hebben net de warmste 19 april ooit achter de rug, dus eigenlijk hoeven we helemaal niet te verlangen naar Franse stranden. Toch is de nieuwste Suzanne Vermeer iets om naar uit te kijken. Want het zal ongetwijfeld niet de hele zomer lang mooi weer worden! Dit jaar neemt de zomerthriller ons mee naar Frankrijk. Daar staat iets mysterieus te gebeuren dat ook nog eens gevaarlijk wordt voor de hoofdpersoon. Wie zegt dat vakantie alleen maar leuk is? Nou, ik kijk er toch wel naar uit. Want wat is er lekkerder dan heerlijk warm en droog binnen een boek te lezen als buiten de herfst vroeg losbarst? Of op een handdoek op het strand als het zomers weer wordt natuurlijk! Super de luxe is de titel van het boek en het verschijnt eind april 2018.

Uitgeverij A.W. Bruna over Super de luxe:

De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om naar Monaco te gaan, waar de Onesti’s een penthouse hebben, en Emma neemt het aanbod met beide handen aan.

De dagen daarna brengt Emma door in ongekende luxe – diners in fantastische restaurants, party’s op de duurste jachten en elke avond naar het casino. Maar wanneer ze op een ochtend wakker wordt, blijkt het penthouse te zijn leeggehaald en is van Alessandro en Sofia geen spoor te bekennen. Wanneer Emma op onderzoek uitgaat en enkele schokkende ontdekkingen doet over de tweeling, wordt de zaak alleen nog maar vreemder. Haar eigen leven komt hierbij op het spel te staan…

Super de luxe – Suzanne Vermeer

  • Uitgeverij: A.W. Bruna
  • Verwachte verschijningsdatum: 24 april 2018
  • Aantal pagina’s: 312
  • Verkrijgbaar als:
    • Paperback (ISBN: 9789400508897)
    • Ebook (ISBN: 9789044976410)
    • Audioboek (ISBN: 9789046171677)

Plaats een reactie