Verwacht: Ultima – L.S. Hilton

Ultima Maestra 3 van L.S. HiltonVoor de liefhebbers: het derde deel in de reeks Maestra van L.S. Hilton verschijnt in augustus 2018. In het eerste deel, Maestra, is Judith Rasleigh nog een onschuldige medewerkster van een veilinghuis. Dat verandert echter snel als ze ontdekt dat haar baas met foute zaakjes bezig is en ze in een club gaat werken om bij te verdienen. In Domina is Judith onder een andere naam een eigen veilinghuis begonnen. Het lijkt goed te gaan, maar uiteindelijk is ontmaskering toch nabij. Het derde deel heet Ultima en in dit boek volgt de ultieme uitdaging voor Judith.

Weer zal Judith haar ware identiteit verborgen moeten zien te houden. Er zal veel van haar gevraagd worden. Na het lezen van de vorige boeken twijfel ik er niet aan dat het goed zal komen voor haar, maar dat ze er wel weer een paar mensen voor zal moeten vermoorden. En dat is precies waar het in de eerdere boeken soms ongeloofwaardig werd. Zo is er niets aan de hand en zo moet er iemand dood. Of het bed in gesleurd worden, dat kan ook. Hoe dan ook, als je de eerste twee boeken met plezier hebt gelezen, dan zal dat met Ultima vast ook lukken!

Uitgeverij The house of books zegt over Ultima:

Judith Rasleigh’s echte identiteit is verborgen onder een flink aantal lagen. Maar nu ze ingesloten is tussen de Russische maffia aan de ene kant en een corrupte Italiaanse agent aan de andere, heeft ze een kunststukje nodig om het er levend van af te brengen. Ze moet ervoor zorgen dat een vals meesterwerk bij het veilinghuis waar ze ooit assistente was verkocht wordt voor 150 miljoen pond. Dit is bijna onmogelijk zonder haar nieuwe identiteit prijs te geven, maar dat doen brengt een nog groter risico met zich mee…

Ultima – L.S. Hilton

  • Oorspronkelijke titel: Ultima
  • Uitgeverij: The house of books
  • Verwachte verschijningsdatum: 9 augustus 2018
  • Aantal pagina’s: 352
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN (paperback): 9789044351415

Plaats een reactie