Verwacht: Tot op de bodem – Lisa Gardner

Tot op de bodem van Lisa GardnerHet voorjaar is een mooie tijd om te lezen: als de zon weer wat warmer begint te worden en de natuur zich van zijn mooiste kant laat zien. Een superspannende thriller is dan meer dan welkom. In maart 2016 verschijnt er weer een nieuwe van Lisa Gardner: Tot op de bodem. Deze keer geen D.D. Warren maar een Wyatt Foster die de knopen gaat ontwarren. De uitgever geeft niet veel informatie prijs over waar Tot op de bodem over zal gaan. De Engelse uitgever heeft echter een wat uitgebreidere beschrijving. Vrij vertaald komt het op het volgende neer:

Tot op de bodem gaat over Nicky Frank. Ze is in het ziekenhuis na een ongeluk maar ze herinnert zich niets. Wel weet ze dat ze zich zorgen maakt om Vero, een klein meisje, haar dochter? De man aan haar bed vertelt haar dat hij haar echtgenoot is en dat Vero niet bestaat. Hij vertelt haar over haar hersenbeschadiging, stemmingswisselingen en geheugenverlies. Daar wordt ze boos van en daarom gaat ze drinken. Wat het auto-ongeluk kan verklaren. En dan is er Wyatt Foster. Hij maakt zich zorgen om de echtgenoot en een vermist meisje. Hij wil weten wat Nicky is overkomen, net als zijzelf. (Met dank aan de Engelse uitgever, Headline).

Uitgeverij Cargo zegt over Tot op de bodem:

Op wonderlijke wijze heeft Nicole Frank een auto-ongeluk overleefd. Als de politie haar verhoort, heeft ze het over een klein meisje dat bij haar in de auto zat. De politie kan echter geen spoor van dit meisje ontdekken…

Tot op de bodem – Lisa Gardner

  • Oorspronkelijke titel: Crash & Burn
  • Uitgeverij: Cargo
  • Verwachte verschijningsdatum: 1 maart 2016
  • Aantal pagina’s: 416
  • Beschikbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789023495499
  • ISBN (ebook): 9789023496892

Plaats een reactie