Verwacht: Scoop – Iris Houx

Zoek je een recensie van Scoop! klik dan op deze link.

Scoop van Iris HouxDeze keer weer eens een nieuw boek van Nederlandse bodem: Scoop van Iris Houx. Iris Houx is vooral bekend van haar columns en korte verhalen. Ze schrijft onder andere voor chicklit.nl. In juni 2016 zal haar debuutroman Scoop verschijnen. Het is een chicklit, dus echt voer voor de zomer!

Om eens een idee te krijgen van de schrijfstijl van Iris Houx, heb ik wat columns van haar op chicklit.nl gelezen. En ik moet zeggen, als ze haar roman op dezelfde manier heeft geschreven als deze columns, dan kon het nog wel eens lachen worden. De columns hebben humor en zijn een heel klein beetje gemeen, maar dan wel op een leuke manier. Dat belooft dus veel goeds.

De cover van het boek zegt dat het ‘Een onweerstaanbaar grappige roman over liefde en zelfvertrouwen’ is. Nou, na het lezen van die columns geloof ik dat graag en ik kijk ernaar uit dit boek te lezen!

Uitgeverij The House of Books zegt over Scoop:

Esmée Evers verhuist naar de grote stad, waar ze een baan krijgt als redactiechef. Althans, dat vertelt ze haar vriendinnen, in werkelijkheid is ze redactieassistente. Haar leugentje is lastig vol te houden als één van haar vriendinnen haar bazin wordt bij hetzelfde magazine. Wanneer een bekende tv-ster noodgedwongen moet onderduiken, krijgt Esmée de kans zichzelf te bewijzen. Ze bedenkt een plan dat de media op zijn kop zet én haar eigen carrière, vriendschappen en relatie…

Scoop – Iris Houx

 • Uitgeverij: The House of Books
 • Verwachte verschijningsdatum: 16 juni 2016
 • Aantal bladzijden: 352
 • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
 • ISBN (paperback): 9789044349689
 • ISBN (ebook): 9789044349696

1 gedachte over “Verwacht: Scoop – Iris Houx”

 1. Dank voor het positieve stukje! 🙂
  En voor wie al een sneak peak wil: in het juli nummer van GLAMOUR (verkrijgbaar vanaf 8 juni) is een voorpublicatie opgenomen van maar liefst vijf hoofdstukken.

  Beantwoorden

Plaats een reactie