Verwacht: Onder de Italiaanse zon – Santa Montefiore

Onder de Italiaanse zon van Santa MontefioreBen jij die kou ook zo zat? Dan is het hoog tijd om het nieuwste boek van Santa Montefiore te gaan lezen: Onder de Italiaanse zon. We worden meegenomen naar Italië, waar Evelyn voor een vakantie heen gaat. Daar wachten ons herinneringen aan wat eens was en liefde. Net als in de reeks over de vrouwen van kasteel Deverill zien we ook hier meerdere generaties vrouwen terug. En ook in dit boek spelen geheimen uit het verleden een belangrijke rol. Dochter Carina is verbaasd dat haar moeder opeens naar Italië afreist, maar zij weet dus niet alles van haar moeder. Om te ontdekken wat er precies is voorgevallen in het verleden, moeten we nog even geduld hebben: Onder de Italiaanse zon verschijnt begin april 2018.

Uitgeverij Boekerij zegt over Onder de Italiaanse zon:

Een Italiaanse kookcursus in een Toscaans palazzo heeft verstrekkende gevolgen.

Als de achtenzestigjarige weduwe Evelyn een advertentie voor een kookcursus in een Toscaans palazzo ziet, boekt ze de reis zonder aarzelen. Iedereen in het gehucht in Devon waar ze woont is stomverbaasd: Evelyn is al veertig jaar haar dorp amper uit geweest. Vooral haar dochter Carina kan haar oren nauwelijks geloven. Om een oogje in het zeil te houden besluit ze mee te gaan, en ze neemt haar eigen zeventienjarige dochter ook mee.

De drie vrouwen reizen naar het adembenemend mooie stadje Colladoro, waar de mensenschuwe graaf Tancredi Bassanelli om financiële redenen zijn kasteeldeuren heeft geopend voor betalende gasten. Ondertussen heeft Evelyn een geheim. Lang geleden, toen Tancredi en zij nog jong waren, is ze daar al eens geweest. Terwijl ze zich alles weer levendig herinnert – de liefde die ze verloor en de tragedie die haar deed terugkeren naar Engeland – ziet ze dat de magie van Italië haar dochter en kleindochter ook niet onberoerd laat. Zo herontdekken ze de liefde, voor elkaar, voor het goede leven, en voor die ene…

Onder de Italiaanse zon – Santa Montefiore

  • Oorspronkelijke titel: ?
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Verwachte verschijningsdatum: 3 april 2018
  • Aantal pagina’s: 432
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789022574676
  • ISBN (ebook): 9789402310382

Plaats een reactie