Verwacht: On the go – Rens Kroes

On the go van Rens KroesGezond eten: we weten allemaal dat het goed voor ons is. Maar wat nu als je veel onderweg bent en weinig tijd hebt? Dan kun je inspiratie opdoen met het nieuwe boek van Rens Kroes: On the go. Je hoeft echt niet altijd thuis te zijn om fatsoenlijk te eten. Rens Kroes laat zien wat je kunt doen om eten mee te nemen en toch lekker te genieten. Dat lijkt me nog best een uitdaging, want mijn ervaring met een trommeltje met boterhammen is nu niet bepaald positief. Ik ben dan ook best benieuwd hoe zij een salade fris en fruitig houdt.

Rens Kroes is al bekend van haar Powerfood-boeken. Hoewel voedingsdeskundigen nogal eens kritisch zijn over haar ideeën, verkopen die boeken goed. En manieren om je maaltijden voor onderweg gemakkelijk mee te nemen en ook nog lekker te houden, zijn voor elk recept bruikbaar, lijkt me. Een handig boek dus ook voor wie geen superfood-fan is.

Uitgeverij Spectrum zegt over On the go:

On the go: 49 heerlijke meeneemrecepten van Rens Kroes

Op veler verzoek komt Rens Kroes, bekend van Powerfood en Powerfood – Van Friesland naar New York nu met heerlijke meeneemgerechten. Ontbijtjes on the go; inspiratie voor je lunchtrommel; heerlijke salades voor bij een zomerse picknick; zalig zoet voor na je work-out: On the go biedt je 49 powerfoodrecepten die goddelijk smaken, goed voor je zijn én makkelijk zijn mee te nemen.

Bovendien laat Rens zien welke trommels, bakjes en potten handig zijn voor het vervoeren van je smoothies, salades en snacks. Zij geeft tips over bewaren, invriezen en voorbereiden. Sunday preppen, de avond ervoor of op het laatste moment, je bent nu altijd voorbereid. Rens Kroes laat met dit boek zien dat een gezonde lifestyle – ook als je het druk hebt – niet heel ingewikkeld hoeft te zijn.

On the go – Rens Kroes

  • Uitgeverij: Spectrum
  • Verwachte verschijningsdatum: 23 juni 2016
  • Aantal bladzijden: 144
  • Verkrijgbaar als: paperback
  • ISBN: 9789000352562

Plaats een reactie