Verwacht: Lawinegevaar – Suzanne Vermeer

Lawinegevaar van Suzanne VermeerDe dagen worden korter, de nachten kouder. De winter komt eraan. Dat betekent dat er ook een nieuwe winterse Suzanne Vermeer aan zit te komen: Lawinegevaar. Het decor is dit keer een skigebied in Zwitserland. Hoewel nog maar de vraag is of hoofdpersoon Chantal daar daadwerkelijk aan zal komen. Je zult het boek moeten lezen om daar achter te komen!

Suzanne Vermeer is een pseudoniem. Eerst was de schrijver achter deze naam Paul Goeken. Dat werd bekend toen hij in 2011 overleed. Wie nu de boeken schrijft, is onbekend. Wel weten we in ieder geval dat hij of zij elke zomer en winter een nieuw boek aflevert, passend bij het seizoen. Zo kunnen we de winter inluiden met een (ont)spannend boek, waar de kou vanaf druipt. En dat terwijl we zelf lekker warm binnen op ons favoriete plekje zitten met een grote pot thee!

Uitgeverij A.W. Bruna zegt over Lawinegevaar:

Advocate Chantal Donkers breekt definitief door als succesvol strafrechtadvocate na het winnen van een spraakmakende zaak die veel media-aandacht genereert. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat de roem ook een keerzijde heeft, ontdekt ze als ze te maken krijgt met een stalker.

Om even te ontsnappen aan alle stress en drukte boekt Chantal een skivakantie naar Zwitserland met haar vriend Niels. Maar een week voor vertrek gaat ’s avonds de deurbel. Er staat een meisje op de stoep dat beweert de dochter te zijn van Chantals jongere zus Amber. De zus met wie ze al ruim tien jaar geen contact meer heeft. Het meisje stelt zich voor als Fenna en stapt naar binnen met de woorden: ‘Mama zegt dat ik bij jou veilig ben.’

Lawinegevaar – Suzanne Vermeer

  • Uitgeverij: A.W. Bruna
  • Verwachte verschijningsdatum: 8 november 2016
  • Aantal pagina’s: 312
  • Verkrijgbaar als: paperback, ebook
  • ISBN (paperback): 9789400507692
  • ISBN (ebook): 9789044975444

Plaats een reactie